5 steder du kan publicere dine link artikler

5 steder du kan publicere dine link artikler

Når du skriver link artikler, er det selvfølgelig vigtigt at få dem publiceret så mange steder som muligt. På den måde kan du få mest muligt ud af dine artikler, både i forhold til trafik og i forhold til linkbuilding. Der er rigtig mange steder, du kan publicere dine link artikler, og det kan være svært at finde ud af, hvilke steder der er de bedste. Her får du et udpluk af 5 steder, hvor du kan få publiceret dine link artikler. Gratis Linkbuilding.

1. Pressen

En af de bedste steder at få publiceret dine link artikler er i pressen. Det er selvfølgelig ikke alle artikler, der er egnede til at blive publiceret i pressen, men hvis du skriver en god artikel, kan det være en rigtig god idé at sende den til en avis eller et magasin. Det kan være en god idé at gøre lidt research for at finde ud af, hvilke medier der er mest interesserede i din type artikel. Hvis du får publiceret din artikel i pressen, kan det give rigtig mange nye læsere, og det er selvfølgelig en stor fordel.

2. Blogs

Der er mange blogs, der er interesserede i at publicere gode link artikler. Det kan være en god idé at lave lidt research for at finde ud af, hvilke blogs der er mest interesserede i din type artikel. Hvis du får publiceret din artikel på en blog, kan det give dig mange nye læsere.

3. Forums

Hvis du skriver en artikel, der passer ind på et forum, kan det være en god idé at publicere den der. Hvis du får publiceret din artikel på et forum, kan det give dig mange nye læsere, hvilket kan være en stor fordel.

4. Sociale medier

De sociale medier er et rigtig godt sted at få publiceret dine link artikler. Hvis du får publiceret din artikel på de sociale medier, kan det give dig mange nye læsere, og det er selvfølgelig også en stor fordel.

5. PresseDirect

En af de bedste steder at få publiceret dine link artikler er på PresseDirect.dk. PresseDirect.dk er en gratis service, hvor du kan publicere dine link artikler.

Konklusion

Der er rigtig mange steder, du kan publicere dine link artikler, og det kan være svært at finde ud af, hvilken en der er den bedste. Her har du fået 5 forslag, og nu er det bare op til dig at afprøve dem.

admin-istratoren