Bliv dine uønskede fedtdepoter kvit hurtigt og billigt

Bliv dine uønskede fedtdepoter kvit hurtigt og billigt

Om du er tilfreds med din krop, betyder en hel del for dit selvværd og din selvtillid. Langt de fleste oplever på et tidspunkt i livet at kroppen ikke helt former og arter sig, som man godt kunne tænke sig det. Det kan der selvsagt være rigtig mange forskellige årsager til, men faktum er, at det ofte er en hård kamp at opnå den krop man drømmer om.

For nogle er det sågar en livslang kamp at komme de sidste uønskede kilo til livs. Her spiller dine gener imidlertid en rolle, og måske er du netop én af dem, der har fået en uheldig genkombination, der gør, at der sætter sig lidt for meget fedt nogle af de uheldige steder. Der kan være tale om de såkaldte BH-deller, håndtagene i siderne eller mandebryster.

Ligegyldigt hvad, fortjener du helt sikkert bedre end at skulle acceptere de uønskede fedtdepoter. Forudsat, at du allerede har forsøgt at tillægge dig en fornuftig livsstil mod god kost og hyppig motion, er det måske på tide at kigge på nogle af de behandlinger, der findes derude, som kan afhjælpe dit enerverende problem. Og en formue behøver det ingenlunde at koste.

En løsning vil sandsynligvis være en behandling med fedtfrysning. Dette udbydes hos eksempelvis Shaping Studio, der har til huse på deres to klinikker i henholdsvis Egå, nord for Aarhus og Randers. Shaping Studio tilbyder mange slags behandlinger og træningsforløb, der vil kunne finpudse din krop, eller blot hjælpe dig godt på vej mod dit mål om et sundere forhold til mave, bagdel og hvad der ellers måtte gå dig på.

Fedtfrysning er til dig, der lige netop bøvler med nogle uønskede fedtdepoter. Behandlingen er helt lokal, så det er altså muligt at målrette den fuldstændigt, så hele din krop ikke behøver at undergå en forandring.

Konkret foregår fedtfrysning ved, at et aggregat benyttet på det område, som ønskes fedtreduceret. Aggregatet benytter vakuum til at suge det uønskede fedtvæv op, hvorpå dette køles ned til ti frostgrader. For at skåne huden på dette område, er der monteret en membran, som befinder sig mellem hud og kulde. Derfor skal du altså ikke være nervøs for at gå derfra med frostskader på din hud.

Nedkølingen får fedtcellerne til at krystallisere, hvilket altså ødelægger cellerne. De døde fedtceller vil herefter blive udskilt af kroppen selv, og derfor vil du kunne se resultatet relativt kort tid efter endt behandling.

For at du skal få det bedst mulige resultat ud af din behandling, tilbydes du hos Shaping Studio tre behandlinger. Dette koster dig samlet 6.000 kroner, hvis det er ét område, der skal behandles, 10.500 kroner for to områder, og 15.000 kroner, hvis der er tale om tre områder på kroppen.

admin-istratoren