De smukke og effektive døre fra NorDan er et sikkert valg

De smukke og effektive døre fra NorDan er et sikkert valg

De er noget af det absolut første man lægger mærke til ved et hus, når man nærmer sig. Og så er det jo som oftest også det første man interagerer med, når man skal ind i huset. Der er selvfølgelig tale om døren i et hus. Derfor er det naturligt nok meget vigtigt, at man vælger en dør, man vil være glad for i lang tid fremover.

At vælge hvilken dør man skal have i sit hus, er blot én af de beslutninger, der skal træffes, når man står over for et større renoveringsprojekt eller selvfølgelig et decideret nybyggeri. Alle, der har prøvet bare én af delene, ved, hvor krævende en proces der er tale om, og hvor mange vanskelige beslutninger, der skal træffes. Når det kommer til dørene i huset, er der tale om en af de større beslutninger, og derfor bør man naturligvis kun træffe denne på et oplyst grundlag.

Hvilken dør man i sidste ende vælger med at vælge, vil som oftest bero på særligt to forskellige overvejelser. Dels vil man kigge på det rent æstetiske og arkitektoniske, dels på selve funktionaliteten, herunder isoleringsevnen.

Der det kommer til udseendet på døren, er det først og fremmest vigtigt at vælge en dør, der passer sammen med husets øvrige stil og fremtoning. Er der tale om et ældre hus med en masse krummelurer og andre detaljer, vil en flot fyldningsdør for eksempel være et godt valg. Er der tale om et nyt hus, skal det måske være en mere enkel og minimalistisk løsning med en stor rude. Især hvis der er tale om en dør ud til terrassen, vil de fleste foretrække en dør med en stor rude, der lader en masse lys trænge ind.

Når det så kommer til funktionalitet og effektivitet, skal man selvfølgelig kigge på, hvor godt døren isolerer. Der meget fokus på, at vi alle skal spare på energien i disse tider, og her spiller døren en stor rolle. Varmeisolering er imidlertid én ting. Støjisolering er en anden, som også bør være med i overvejelserne.

NorDan er et norsk firma, der fremstiller døre og vinduer. Dørene fra NorDan egner sig som terrassedøre, og bærer et tydeligt skandinavisk præg, både hvad design og effektivitet angår.

Linjerne i produkterne fra NorDan er enkle og lige, og materialerne er helt i top. Der bruges nemlig knastfrit kernetræ af fyrretræer samt aluminium, der tilsammen giver dørene forrygende egenskaber. Således lever NTech-dørene op til selv de skrappeste miljøkrav med sin gode isoleringsevne. DTech-dørene er imidlertid designet og fremstillet i Danmark, og er egnet særlig godt til de danske forhold. 

NorDan er for relativt nyligt blevet etableret i Danmark, og er altså en oplagt mulighed som leverandør af din næste dør.

admin-istratoren