Er det økonomisk smart at købe en massagestol på afbetaling?

Er det økonomisk smart at købe en massagestol på afbetaling?

En massagestol er et fremragende massageprodukt, der kan give dig en effektiv og behagelig massage, hjemme i dit ejet hus i rolige omgivelser.

En massagestol er en forholdsvis dyr investering og de koster alt fra 5000 kr. og op til 50.000 kr. hvilket kun de færreste har råd til at betale på én gang.

Det er dermed mange der bruger de mange forskellige afbetalingsmuligheder, der findes ved de forskellige butikker og webshop i Danmark til at købe en massagestol.

I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvorfor vi synes du skal investere i en massagestol uanset om du køber den på afbetaling eller kontant.

1. Massage bliver gjort nemt tilgængeligt

En af de bedste grunde til at købe en massagestol er, at det bliver nemt tilgængeligt og du kan dermed nemmere få massage med jævne mellemrum, så du oplever de mange fordele massagebehandlinger tilbyder.

Forestil dig at du kommer hjem fra en lang dag på arbejde, og du bare kan smide dig i din massagestol, og vælge lige den massage du godt kunne tænke dig.
Lyder det ikke dejligt?

2. Fuldkropsmassage uden at røre en finger

Der findes mange massageprodukter ude på markedet, men det er kun de færreste der tilbyder, at give en fuldkropsmassage uden, at du skal røre en finger.
Men med en massagestol skal du blot læne dig tilbage i stolen og nyde en fuldkropsmassage i verdensklasse, og det kan du gøre hver dag, hvis du køber en massagestol.

Der findes mange massageprodukter der kan give massage over hele kroppen, men det kræver en indsats fra dig eller en bekendt.
Med en massagestol er du ikke afhængig af andre, da massagestolen gør hele arbejdet for dig.

3. Billigere massage i længden

Hvis du køber en massagestol til dit hjem på trods af, at det er en stor investering, så vil den på den lange bane, være langt billigere end at få professionelle massagebehandlinger.

En professionel massagebehandling koster omkring 600 kr. og en helt ny massagestol kan nemt fås til omkring 6000 kr. hvilket betyder at der kun skal spares 10 massagebehandlinger til, at massagestolen har betalt sig selv ind.

Og efter de 10 massagebehandlinger har du i princippet ”gratis” massage i resten af massagestolens levetid.

Så der kan altså være flere tusind kroner at spare på den lange bane ved at købe en massagestol fremfor at gå jævnligt til massagebehandlinger.

Derudover sparer man også en del tid og transport ved at få massage tilgængelig der hjemme.

 

Kilder:

https://massagestolguide.dk/

https://bedreboligliv.dk/faa-en-effektiv-massage-hjemme-i-din-bolig/

 

 

 

admin-istratoren