Fuld valuta for pengene

Fuld valuta for pengene

Der er mange penge at spare, hvis du gør dig nogle overvejelser og planlægger lidt, inden du shopper nyt til din boligindretning. Der er også mange penge at spare, hvis du ved, hvilke butikker der har de gode tilbud. Det kan dog være svært at finde ud af, hvor der er gode tilbud, og hvor man skal handle. Derfor har vi lavet en liste over steder, hvor du kan finde gode tilbud på boligindretning.

1. Tjek de store boligportaler

Der findes mange hjemmesider, der sammenligner priser på tusindvis af produkter. Du kan for eksempel bruge Pricerunner.dk, Kelkoo.dk eller via Google Shopping. Når du har fundet det produkt, du gerne vil have, kan du bruge en af de store prissammenligningsportaler til at finde det billigste sted at købe det, ved at sammenligne de forskellige priser. Nogle af portalerne, her især Pricerunner, giver dig også mulighed for at lave en såkaldt prisagent. Det er en måde, hvorpå du får en email, når det produkt du leder efter, kommer ned i den prisklasse, du har angivet.

2. Gå på loppemarkeder

Loppemarkeder er også en god kilde til gode tilbud på boligindretning. Du kan finde mange forskellige ting på loppemarkeder, både nyt og brugt, og ofte kan du få tingene til en meget lav pris. Dertil er det ofte muligt at prutte om prisen, så når du finder noget, der falder i din smag, kan du ofte få det til en endnu lavere pris.

3. Tjek udsalg

Udsalg er også en måde at finde nyt til din boligindretning. Ofte kan du finde gode tilbud på ting som lamper, møbler og tekstiler. Dertil er der mange forskellige butikker, der har udsalg, og det kan være en god idé at spørge ekspedienten, hvis du er på udkig efter noget specifikt. Det er også en god idé at have lidt tålmodighed, når du leder efter noget på udsalg, da det mange gange tager lidt tid, før det du leder efter, kommer på udsalg.

Dette kan med fordel kombineres med at lave en prisagent på Pricerunner, som vi har nævnt tidligere i artiklen.

4. Find de rette webshops

Hvis du leder efter wallstickers, så er wowo.dk et godt sted at tjekke, for et godt tilbud. De har mange forskellige wallstickers, og ofte har de også gode tilbud. Hvis ikke den webshop du kigger på kører tilbud, så kan det være at du kan finde en rabatkode, som du kan bruge. Du kan også tage chancen og holde øje med de forskellige influencers inden for boligindretning, eller se om du kan finde varen på tilbud på andre sider. Husk at tjekke sikkerheden og troværdigheden på hjemmesiden inden du shopper løs. Tjek f.eks. om siden er dårlig oversat, eller om der er noget der stikker ud. Ring f.eks. til webshoppen for at tjekke at alt er som det skal være hvis du var i tvivl.

admin-istratoren