Sådan holder du billig party i haven

Sådan holder du billig party i haven

Efter et par år hvor det har stået sløjt til med de sociale arrangementer, så er det ved at være på tide at samles til både store og små lejligheder.

Der skal faktisk ikke så meget til for at stable en billig fest på benene. Her får du en guide til at få styr på det hele til din næste have fest lige fra invitationer til at leje telt.

Start med at lægge et budget

Hvis du vil gøre det så billigt som muligt, så er det altid en god ide at starte med at lægge et budget.

Du kan evt. dele det op i forskellige poster, for at vide hvor meget du må bruge på hvad, og hvad du har råd til.

At leje telt og skaffe mad skal du regne med er noget af det dyreste. Derefter kommer drikkevarer, pynt og invitationer.

Herefter kan du evt. afsætte et lille beløb til diverse.

Bruger du mindre på hver post end planlagt så kan du jo bare nyde at du har fået en endnu billigere fest, eller bruge pengene et andet sted.

Invitationer først

Inden du kan begynde på så meget andet, så skal du selvfølgelig have styr på invitationerne, så du ved hvor mange gæster der kommer.

Du kan jo vælge den helt billige løsning og sende en sms rundt, oprette en gruppe på messenger, eller sende en anden form for digitale invitationer.

Få styr på de største poster

Den største post vil som udgangspunkt være beløbet til at leje telt for, alt efter hvor mange i er selvfølgelig, men det er ofte den nemmeste og hurtigste løsning.

Her på siden om partytelt udlejning kan du se nogle forskellige priser på hvad det koster at leje et telt.

Herefter kommer maden som regel, men hvis du igen leder efter billigste løsning så kan du evt. foreslå et sammenskudsgilde.

Dekorationer og drikkevarer

Du kan igen lave en hel del dekorationer selv, hvis du er lidt kreativ, men alternativt kan du bruge af dit budget. Dekorationer er nemlig noget af det der er med til at gøre en fest hyggelig.

 

Drikkevarer ligger også lidt i den omkostningstunge ende, men faktisk kan du blande rigtig mange drinks af en flaske spiritus og et par liter sodavand, hvorimod øl og andre drikkevarer på dåse er lidt dyrere. Du kan også bare servere øl og sodavand, og bede dine gæster om selv at tage spiritus med hvis de vil have det.

admin-istratoren