Sådan indretter du dit hjem billigt

Sådan indretter du dit hjem billigt

Introduktion

 

Har du nogensinde kigget dig omkring i dit hjem og tænkt: “Jeg ville ønske, jeg kunne få dette sted til at se pænere ud uden at bruge en formue”? Også mig! I disse dage behøver det ikke at være dyrt at dekorere dit hjem. Du kan være kreativ med det, du allerede har, og finde tilbud på nye ting. Her er nogle ideer til, hvordan du kan indrette dit hjem for mindre:

 

Slip af med gamle ting

 

Det første skridt i at indrette dit hjem billigt er at slippe af med gamle ting. Hold ikke fast i ødelagte genstande, ting, du ikke bruger eller kan lide, og ting, der er unødvendige.

Tag et grundigt kig på, hvad du ejer – hvis du ikke har brugt noget i over et år, så er der nok ingen grund til at beholde den vare længere.. Muligvis kan du sælge den på DBA og få nogle penge for den? 

 

Sparsommelighed med et formål

 

Hvis du ønsker at spare penge på at dekorere dit hjem, er sparsommelighed et godt sted at starte. Du kan finde møbler, lamper og andre ting til dit hjem (eller endda kun én ting), der er i god stand. Genbrugsbutikker giver også mulighed for at finde varer, der er unikke og anderledes end hvad alle andre har derhjemme.

 

Hvis du er heldig nok til at finde noget, der stadig er i dens originale emballage, er det værd at gemme det til udstillingsformål eller som et minde i flere år hen ad vejen!

 

Køb brugte møbler

 

Den vigtigste kilde til penge på dette område er det enorme antal genbrugsbutikker, der er derude. Du kan finde stort set alle slags møbler til billige penge i genbrugsbutikker, og udvalget er som regel også ret godt!

 

Men hvis du ikke vil gå hele vejen over til en genbrugsbutik, er DBA også et godt sted at lede efter brugte ting. Du kan også få nogle gode tilbud der – nogle gange vil folk bare have deres gamle ting ud af deres huse, så de sælger det meget billigt!

 

Spørg venner og familie.

 

Bed dine venner og familie om at hjælpe dig med at dekorere dit hjem, eller endda bare et værelse i det. De kan måske hjælpe dig med at male og sætte hylder op eller hænge billeder på væggene. Hvis de har nogle ekstra møbler, de vil af med, så spørg, om de vil være villige til at donere det til dig i stedet for at smide det væk!

 

Bed dem om tips til at finde tilbud i lokale genbrugsbutikker eller skrammelbutikker – de kender måske til nogle steder, der er billigere end andre! Du kan også spørge dem, om der er nogle gør-det-selv-projekter, der skal laves omkring deres hus, som ville have gavn af at have endnu et par hænder (og måske nogle værktøjer).

 

Brug internettet til at finde tilbud

 

Der er masser af sider, der kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på boligindretning og møbler.

 

Som sagt er DBA et godt sted at lede efter brugte varer, især hvis du lige er startet..

 

AndLight er et andet godt sted at lede efter tilbud på lys og lamper til dit hjem. Det er ikke brugte varer, men der er prismatch på alle produkterne. Derfor er du sikker på at gøre en god handel på designervarer online. Se deres katalog her

 

Lav DIY-projekter

 

DIY-projekter er en fantastisk måde at gøre dit hjem unikt, spare penge og have det sjovt!

 

Lav dine egne indretning elementer. Du kan finde masser af DIY ideer online til at lave dine egne hjemmelavede dekorationer. Du kan endda bruge det, du allerede har derhjemme; hvis du for eksempel har gamle bøger eller blade liggende, hvorfor så ikke bruge dem som inspiration til noget DIY vægkunst?

 

Brug genbrugsbutikker og garagesalg til at købe varer, der kan omdannes til noget nyt. Det bedste ved dette er, at nogle af de ting, der findes på disse steder, ofte er meget unikke stykker – som gamle spejle eller vaser – der ville koste meget mere, hvis de blev købt hos store forhandlere som Target eller Ikea.

 

Prøv at være kreativ. Udforsk alle muligheder, før du beslutter dig for kun én ting til dit boligindretningsprojekt, fordi der er mange måder at opnå det, du ønsker, uden at bruge for mange penge på ting som møbler eller tilbehør, som måske alligevel ikke passer til alle rum i dit hus!

 

Slip af med gamle ting: Hvis der er noget, der har samlet støv omkring dit hjem, hvorfor så ikke sælge det på eBay i stedet for at investere flere penge i at købe nye ting, når det, der allerede er der, ville fungere fint?

 

Konklusion

 

At indrette dit hjem billigt behøver ikke at være svært. Det kræver bare lidt kreativitet og en lille smule albuefedt. Med disse tips kan du opdatere din plads uden at bruge en formue – og måske endda spare nogle penge i processen!

 

admin-istratoren