Sådan opbevarer du bedst dine kort

Sådan opbevarer du bedst dine kort

Leder du efter den bedste måde at opbevare dine Pokémon kort på? Heldigvis er der flere muligheder for opbevaring af kort, som kan hjælpe med at holde dem sikre og i god stand. Fra mapper til toploadere og sleeves, der er masser af måder at opbevare dine kort på, så de holder længere. I denne artikel vil vi diskutere de forskellige måder at opbevare dine kort på, og hvordan hver enkelt kan hjælpe med at beskytte dem mod slitage. Lad os komme igang!

Find den rigtige Pokémon mappe

Hvis du er fan af Pokémon kort, så er det at have en Pokemon mappe den perfekte måde at opbevare alle dine yndlingskort på. En Pokémon mappe er i bund og grund et ringbind, der indeholder alle dine yndlingskort fra det populære kortspil. Det er også fantastisk til at organisere og vise din Pokémon samling frem.

Pokémon mapper kommer i mange forskellige størrelser og stilarter, så du kan vælge en, der passer bedst til dine behov. De er også gode til at holde styr på, hvilke kort du har, og hvilke du ikke har endnu. Med sit unikke design er det nemt at vise din samling frem for venner og familie. Så hvis du leder efter en nem måde at organisere og vise dine Pokémon-kort på, så er investering i en Pokémon-mappe bestemt vejen at gå!

Der findes overodnet 3 forskellige Pokémon mapper:

  • de helt små til 80 kort
  • de mest almindelige til 160 kort
  • de helt store til 360 kort

De dyreste kort skal have den bedste beskyttelse

Hvis du besidder nogle af de helt dyre og sjældne Pokemon kort, skal du bestemt have både mapper og sleeves til disse kort. Da de helt sjældne kort kan miste meget værdi, hvis de bliver beskadiget eller får ridser. Entusiaster går meget op i, at kortene er i så perfekt stand som muligt – selv det mindste mærke i et kort kan betyde flere tusind kroner i forskel. Derfor er det meget vigtigt at få kortene i sleeves og i en mappe så hurtigt som overhovedet muligt. Især for de specielle Pokémon kort.  

Skal dine Pokemon kort grades?

Har du nogle helt særlige og måske Sjældne Pokémon kort, som du overvejer at få graded? Så skal du helt sikkert huske at beskytte dine kort inden forsendelse i både et sleeve og en toploader. Grading af kort kan kun finde sted i udlandet af fx PSA som efter modtagelsen kigger på kortets stand og derefter giver en karakter fra 1-10. De er meget kritiske og ser på hver en enkelt lille detalje i kortet. Derfor er det afgørende at kortet er super godt beskyttet i posten til grading firmaet.   

Altid godt at opbevare kortene sikkert

For at give en opsummering er det klare budskab, at du skal beskytte alle dine værdifulde Pokemon kort i minimum en mappe, men bedst også i en sleeve. Disse kan købes billigt i en samlet pakke, hvor der er 65 sleeves i. De koster omkring 50-60 kr. Mapper koster (alt efter størrelse) mellem ca. 100 og 350 kort. 

 

admin-istratoren