Spar penge med en dygtig gulvmand

Spar penge med en dygtig gulvmand

Du kan nemt komme galt af sted med trægulve. Bliver træet ikke behandlet ordentligt, kan det være svært at rette op på igen.

En erfaren gulvmand kan undersøge dine gulve og fortælle dig nøjagtigt, hvad de har været udsat for, før de blev dine. En erfaren gulvmand kan også komme med gode og solide bud på hvordan gulvene bedst bør behandles fremover. Derfor er det en god ide at henvende sig til en erfaren Gulvmand København inden man kaster sig ud i vovede projekter.

Smukke gamle trægulve

Smukke gulve, bliver ikke sådan uden videre smukke. Gamle gulve, kan havde ligget lige så længe som bygningen de ligger i har eksisteret. De smukke gamle gulve, vedbliver kun med at være smukke, hvis de bliver behandlet korrekt.

Det handler ikke så meget om hvorvidt du vælger sæbe eller olie, det handler mere om at være vedholdende og blive ved med at passe gulvene.

Uanset hvor godt du passer dem, skal du også være opmærksom på at de ind i mellem bør slibes.

Lækre nye gulve

Er dine gulve rigtig træls, gamle og slidt, så er der ingen vej tilbage. Din gulvmand kan hjælpe dig med at få nye lækre gulve. Han kan rådgive dig om hvilke typer træ der er populære på markedet, lige nu. Han kan også fortælle dig om vi lige nu er i en periode med smalle eller brede brædder. Eller om vi er helt ovre i noget mønstret som eksempelvis stav parket, eller noget helt andet.

Et nyt gulv behøver ikke at koste en hel bondegård. Din gulvmand kan vejlede dig, så du både får et smukt nyt gulv og en helt fair pris.

Hårdt træ er dyrt træ

Prisen for et trægulv afhænger ikke kun af din gulvmands timeløn. Typen af træ er den mest afgørende faktor for prisen. Fyrretræ fra de nordiske skove er det billigste. Med den rette pleje kan de også sagtens blive de smukkeste. Vil du have en anden sort, skifter prisen. Generelt kan du gå ud fra at jo hårdere træet er, jo mere kostbart er det.

Mange træsorter er helt væk fra markedet, dels fordi de er for dyre, men mange er også blevet fredet.

Bejdse er ikke snyd

Alternativt til det dyre, hårde og ofte mørke træ, kan du vælge at bejdse dit gulv. Det er ikke spor snyd at bejdse sit gulv, det er jo heller ikke snyd at male sin væg.

 

admin-istratoren