Spar penge med ølbrygning

Spar penge med ølbrygning

Der er mange penge at spare hvis du ved hvordan man brygger sit eget øl. Hvis du endnu ikke er har den viden der skal til for at brygge dit eget øl, så er der heldigvis hjælp at hente. Det er jo ikke lige frem sådan, at vi havde ølbrygning på det skoleskema jeg havde da jeg gik i skole. Der er så mange der brygger i dag, at der også er kommet en guide til ølbrygning som du kan hente helt gratis, og på den måde kan du få den viden der skal til for at komme i gang med at brygger øl selv, og dermed kan du faktisk også spare rigtig mange penge.

Hvad koster det at brygge øl selv?

Det er muligt at brygge øl hjemme ved en selv der er bedre end det øl der kommer fra forskellige mikrobryggerier. Disse øl koster en del ude i butikkerne, og hvis man sammenligner med de priser og hvad du kan brygge øl, så er der vild mange penge du kan spare. Det koster cirka det samme som discount øl at brygge selv derhjemme, så det er ikke små penge du kan spare.

Hvad skal man bruge til at brygge øl?

Du skal desværre bruge lidt udstyr til ølbrygning. Det er dog nok mindre end du umiddelbart tror, for det er begrænset hvad du absolut behøver for at komme i gang med at brygge det første bryg. Du skal bruge en stor gryde, men det kan evt. til en start være svigermors store suppegryde, den kan du fint bruge til en start. Det kan så godt være du på sigt skal spare sammen til en gryde der er lidt større, men hvad der er mest vigtigt, så kan du komme i gang med en stor suppegryde. Derudover skal du så have fat i en stor gærspand hvor du kan gære dit øl. Det er vigtigt for din egen skyld at du finder en fødevare godkendt model for din egen sikkerhedsskyld. Du må aldrig bruge en der ikke er godkendt, for det kan give nogle uheldige følgevirkninger som du ikke har lyst til at tage en opleve. En hævert har du også brug for, for at komme dit øl på flasker. Det bringer os så videre til flasker og en kapselpåsætter. En kapselpåsætter er lige præcis hvad det lyder som – Nemlig muligheden for at kunne sætte kapsler på dine flasker. Det sidste du har brug for, er naturligvis nogle kapsler. Har du disse ting, så har du muligheden for at brygge øl, uden du skal ud at købe mere brygudstyr til en start. Du er så i gang og hvis det fanger dig at brygge dit eget øl, så kan du altid købe mere udstyr der går det lettere for dig at brygge.

admin-istratoren