Spar penge på varmeregningen ved vinduesudskiftningen

Spar penge på varmeregningen ved vinduesudskiftningen

Er du en af de mange der også gerne vil spare lidt ekstra penge på eksempelvis varmeregningen, så bør du undersøge om det kan betale sig af foretage en investering i udskiftning af dine vinduer. Et af de steder hvor der kan løbe allermest varme ud i det fri, er gennem vinduerne. Her kan der både være tale om utætte vinduer eller vinduer der er af ældre dato og derfor ikke har de samme isolerende egenskaber som du nyere der findes på markedet.

Kontakt en tømrer og få et godt tilbud

Hvis du overvejer om du skal have udskiftet dine vinduer for energioptimering og du endnu ikke ved om det overhovedet kan betale sig, så er det en god idé at kontakte en tømrer. Mange gange vil en tømrer have mulighed for at vejlede dig i investeringen og de besparelser der eventuelt måtte opstå efterfølgende, ligesom de kan give dig et specifikt tilbud for at få opgaven løst efter forskrifterne. Vil du gerne vide mere om vinduesskift og energioptimering af dit hjem, så klik her og læs mere.

Vinduer bliver med tiden slidte og mindre tætte

Der er selvfølgelig en mulighed for at reparere dine slidte vinduer der med tiden bliver mere og mere medtagede som følge af vind og vejr samt en veksel mellem varme og kulde indefra og udefra. Du kan udskifte glassene, eventuelt til termoruder og også reparere lister, fuger med mere. Dog er det slet ikke sikkert det kan betale sig, i hvert tilfælde ikke hvis du skal tage et kig på dine varmeregning og i forhold til energioptimering. Hyr i stedet en tømrer til at skifte vinduerne – det har mange fordele.

Nye vinduer har mange fordele

Udviklingen indenfor vinduer med termoruder samt de endnu nyere og mere effektive energiruder. Udover at du muligvis vil kunne se en forskel på varmeregningen, så vil du om ikke andet kunne mærke forskel på indeklimaet i dit hjem. Det energiruder opstår der mindre træk omkring vinduerne som i bund og grund giver dig en bedre komfort. Statens Bygningsinstitut anslår af der i gennemsnit vil være en økonomisk gevinst på energiforbruget der ligger omkring 25-30 procent, når vinduerne udskiftet til nye og energibesparende vinduer. Det er altså en investering der oftest vil kunne svare sig på den lange bane, frem for at restaurere de gamle vinduer. Kontakt din lokale tømrer i dag og indhent et tilbud på at få udskiftet dine vinduerne, hvis de er slidte og mangler isoleringsevne.

admin-istratoren