Tandregulering priser – få rettet dine tænder på en økonomisk måde

Tandregulering priser – få rettet dine tænder på en økonomisk måde

Hvis der er noget, som virkelig kan løbe op i store udgifter, så er det da besøg hos tandlægen. I de seneste mange år har almindelige danskere måttet afgive utallige millioner til deres praktiserende tandlæger, som følge af tandrens, tandretning og tandkirurgi. Samtidig er priserne på alt dette kun steget under coronakrisen, hvor det er blevet dyrere for tandlægerne at få produceret og leveret de materialer, de skal bruge, for at passe godt på kundernes tænder.

 

Er du én af dem, der også tidligere har mærket til, at en tandlægeregning har væltet hele budgettet eller lavet et stort hul i din opsparing? Men drømmer du nu alligevel om at få rettet dine tænder, så du langt om længe få snorlige tænder og dit drømmesmil? Så læs med her. Der findes nemlig en nem og smart måde at få rettet sine tænder, som tilmed er billig og overskuelig for de fleste at betale. Hos de private tandklinikker 1Smile i Aarhus og København har de nemlig valgt, at de vil gøre tandretning tilgængeligt for så mange som muligt. Hos 1Smile specialiserer de sig i tandretning ved hjælp af de usynlige Invisalign skinner, som er fuldstændigt gennemsigtige og kan tages ud og ind efter brugerens behov. Vælger du de usynlige bøjler hos 1Smile, vil din tandretning foregå fuldstændigt diskret. Du skal blot sørge for at skifte dine skinner ud med et nyt sæt cirka hver anden uge, og i løbet af 6 til 12 måneder vil langt de fleste så allerede have opnået deres drømmesmil.

 

Og hvad koster det så? For nej, det lyder da ikke helt billigt at få rettet sine tænder nemt, hurtigt og diskret. Men det er det faktisk. Hos 1Smile koster hele tandretningsforløbet 19.995 kroner. Dette er altså én fast pris, som ikke ændrer sig, uanset hvor mange ekstra skinner eller tandlægekonsultationer du måtte få brug for undervejs i dit forløb. Dermed har du altså mulighed for at spare op til din tandretning med Invisalign, velvidende at du umuligt kan komme af med mere en 20.000 kroner, uanset hvordan dit forløb bliver. Det er altså en tandretning pris, som de fleste ikke vil kunne sige nej til.

 

Synes du næsten, at det lyder for godt til at være sandt? Kan du ikke forstå, hvordan 1Smile kan tilbyde tandretning til en fast, lav pris, når nu de private tandlæger næsten skal have tusindvis af kroner bare for at kigge ind i din mund? Så kan du altid kontakte 1Smiles klinik i enten Aarhus eller København og høre mere om den smarte teknologi, der har gjort det muligt for klinikken at sætte prisen helt i bund. Hos 1Smile sidder de klar til at svare på dine spørgsmål hele dagen lang.

 

 

admin-istratoren