Tøm banken og køb aktier for pengene – eventuelt en ørsted aktie

Tøm banken og køb aktier for pengene – eventuelt en ørsted aktie

Bankerne er ikke længere på din side. Uanset om du tjener mange eller få penge, så er banken ikke længere din ven. Hvor du før fik renter for at låne dine surt tjente penge, skal du nu af med penge, for samme ydelse. I forvejen betaler du et hav af gebyrer, bare for at lade din løn gå gennem banken. Det værste er at ingen længere regner med rede penge, så du kan kun få udbetalt løn via en bank. Du kan vælge at gå uden om banken, når det handler om at opbevare penge. Du kan købe aktier for pengene. Køb eventuelt en danske bank aktie, ørsted aktie og en sas aktie. Det er oven i købet gode danske aktier.

Køb lokalt uanset om du køber agurker eller aktier

Du har sikkert allerede hørt at du skal købe lokalt, når du køber fysiske ting. Du skal købe dine nye spisebordsstole hos din lokale møbelsnedker. Det skal du for at støtte økonomien i dit eget lokalområde og for at mindske CO2 aftrykket. Alt hvad der bliver bearbejdet og alt hvad der bliver transporteret afsætter et CO2 aftryk. Når du køber grønsager på vej hjem fra arbejde, i den lokale økologiske gårdbutik, så er du meget tæt på at være CO2 neutral. Hvis du oven i købet kører turen på cykel i stedet for bil, så er dit CO2 aftryk meget tæt på nul.

Køb danske aktier og hjælp dansk økonomi

Når du køber aktier handler det ikke så meget om dit CO2 aftryk, men mere om hvilken økonomi du støtter. Køber du en danske bank aktie, ørsted aktie eller en sas aktie, så køber du en dansk aktie. Ved at købe danske aktier som eksempelvis en danske bank aktie, ørsted aktie og en sas aktie, støtter du dansk økonomi og hjælper med til at beholde danske arbejdspladser på dansk jord. Alle kroner det tjenes af danske statsborgere og vores gæster, i danske virksomheder, betaler dansk skat, direkte tilbage inde i den danske økonomi som helhed. Tænk lokalt uanset om du køber agurker eller aktier.

 

admin-istratoren