3 trænings gadgets du kan købe på afbetaling

3 trænings gadgets du kan købe på afbetaling

Er du en træningsfreak, som bare skal have alle de fede gadgets indenfor træningsverdenen, så vil vi komme med vores forslag, til 3 fede trænings gadgets du bare skal have.

Inden du laver en afbetaling, så bør du nøje sætte sig ind i, hvilken betingelser og faldgruber der er ved, at købe ting på afbetaling.

Betingelser og faldgruber ved afbetaling vil ikke blive dækket i denne artikel.

Massagepistol – Den største trend i 2021

Massagepistoler er uden tvivl den største trend i 2021 indenfor gadgets, og der er utrolige mange dansker der har købt deres egen massagepistol i 2021.

En massagepistol er god til at give en effektiv og dybdegående massagebehandling, som både kan lindre/reducere smerter i musklerne, samt sætte gang i blodcirkulationen der giver en hurtigere muskelrestitution.

Med en massagepistol kan du give dig selv en massage med op til 3200 slag i minuttet, og en slagdybde på helt op til 12 mm.

De fleste massagepistoler kommer med et batteri, som gør den mulig at have med overalt, og du kan f.eks. nemt tage den med i fitnesscenteret, og bruge massagepistolen som opvarmning eller nedkøling.

Vægtvest – Genial til hjemmetræningen

En anden stor trend især under covid-19 epidemien er vægtveste, som er blevet brugt flittigt til hjemmetræning, da fitnesscentrene havde lukket i en periode.

Det smarte ved en vægtvest er at, den både kan bruges til styrketræning med kropsvægt og så kan den også bruges til løbetræning.

Med en vægtvest kan du regulere belastningen med nogle vægtlodder, og nogle vægtveste kan øge ens kropsvægt med helt op til 30 kg, hvis man har behov for det.

De normale vægtveste vejer enten 10 kg, 20 kg eller 30 kg, og hvilken du skal vælge kommer helt an på dit niveau.

SmartWatch – God til at holde styr på træningen

Et SmartWatch har i mange år været en populær gadgets, men i 2021 har stort set alle folk fået et SmartWatch.

Et SmartWatch har utrolig mange funktioner, og du kan bl.a. bruge det til opkald, beskeder, GPS, og meget mere.

Det har også en række træningsfunktioner, som er yderst anvendelige til at tracke og optimere ens træning uanset om det er styrketræning eller løbetræning.

Til styrketræning kan du bruge uret til at holde styr på sæt, gentagelser og hvor mange kg du har løftet.

Til løbetræning kan du bruge et SmartWatch til, at holde styr på din performance mål, GPS og hvor mange kalorier du har forbrændt.

admin-istratoren