Beskyt dine værdier inden nytår

Beskyt dine værdier inden nytår

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det gør nytårsaften dermed også. Lige så dejlig varm, som julen er, lige så ubehageligt varm kan nytår meget hurtigt blive, da det jo er den ene dag på året, hvor fulde mennesker har adgang til kulørt sprængstof og skyder det af i mere eller mindre sikre former. Det sker derfor også nærmest hvert år, at der desværre går ild i et hjem eller to, og selvom risikoen for, at det vil ske for dig et voldsomt lav, så er det dumt at tage chancer, når vi nærmer os afslutningen på året.

 

Få et værdiskab

Et værdiskab er den perfekte måde at beskytte de ting, du holder allermest af, og sikre dig, at selv hvis det fuldstændigt forfærdelige skulle ske, at en raket slår ned i dit tag og antænder hjemmet, så er dine værdier beskyttede, da langt de fleste værdiskabe er brandsikre. Det er derfor det helt perfekte sted at placere de uerstattelige ejendele, du måtte have, inden du selv tager det pæne tøj på og smutter afsted til nytårsfest.

 

Heldigvis er det ikke kun smart at have sådan et, når det er nytårsaften, og alkohol og fyrværkeri får frit spil, men også årets andre 364 dage, hvor du giver dine ejendele en ekstra sikkerhed, der rækker ud over låsen i din hoveddør. Du vil derfor kunne vide dig sikker på, at selv hvis du en dag får indbrud, så kommer de ikke ind i dit værdiskab, medmindre de er uddannede låsesmede og har noget specialgrej med, hvilket jeg godt tør garantere ikke er tilfældet.

 

Låsen i et værdiskab

Uanset om dit fremtidige værdiskab kommer med en nøgle eller en kodelås, så skal du ikke være bekymret for, at dine ejendele er fanget derinde. Det er rigtig nok tæt på umuligt at bryde ind i sådan et, men den rette låsesmed er i stand til det, hvis du skulle være uheldig og have knækket nøglen, eller låsen er gået i stykker.

 

Læs mere om Hersted Låseservice på deres hjemmeside, da de er specialister omkring at åbne værdiskabe, pengeskabe og lignende, så du altid har en livslinje til at komme ind til dine værdisager. En af årsagerne til, at mange mennesker ikke anskaffer sig et skab er, at de selv er nervøse for, om det de putter ind i det, også er til at få fat i igen, når der er behov for det, og det er der heldigvis, når man allierer sig med den rette låsesmed.

 

Langt de fleste ting i ens hjem kan erstattes af en god forsikring, men der er ting, som ikke kan. Det gælder ofte arvestykker eller andet, der har affektionsværdi, men det gælder også værdipapirer, som er enormt bøvlede at skulle have lavet nye af. Det er derfor, man bør have et værdiskab for at beskytte disse ting, ikke bare imod vildfarne raketter nytårsaften eller indbrud i sommerferien, men bare for at give dig ro i maven og en vished om, at alt er, som det bør være.

 

admin-istratoren