Derfor er varmepumper billigst i drift

Derfor er varmepumper billigst i drift

Du har måske opdaget, at flere i din omgangskreds har investeret i en varmepumpe. Det gør de blandt andet fordi, der er mange penge at spare, ved at få en varmepumpe i huset. Faktisk kan du spare helt op til 70% på din varmeregning, hvis du skifter dit gamle fyr ud med en varmepumpe.

Spar penge på dit varmepumpe serviceeftersyn

Du kan bestille Danmarks billigste luft til luft varmepumpe service og luft til vand varmepumpe service online, og de dygtige og erfarne montører kører ud til dig, uanset hvor i landet du bor. Det er lovpligtigt at få et varmepumpe serviceeftersyn en gang årligt, men bortset fra det, er varmepumpen fuldstændig vedligeholdelsesfri.

4 gode grunde til at få en varmepumpe

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en varmepumpe er en god investering for dig, kan du få fire gode grunde her:

1.   Økonomisk besparelse

Varmepumpen er utroligt billig i drift. Den er langt mere effektiv end andre typer opvarmning og forbruger ikke noget brændsel. En varmepumpe koster altså ikke mere i drift, end den strøm, den forbruger – og det er langt, langt mindre end “gammeldags” elvarme.

2.   Bedre for miljøet

Hvis din varmepumpe kører på strøm, der kommer fra en grøn energikilde, er varmepumpen faktisk CO2-neutral. Den bruger ikke forbrænding til at opvarme dit hjem, men udnytter varmen i luften udenfor.

3.   Hurtig opvarmning

Med en luft-til-luft varmepumpe kan du opvarme et rum på ganske få minutter i stedet for at vente halve og hele timer på at vente (og fryse), fordi varmepumpen blæser varm luft rundt i rummet – lidt på samme måde som klimaanlægget i din bil.

4.   Vedligeholdelsesfri drift

Når først varmepumpen er installeret, behøver du ikke, røre en finger. Der skal aldrig igen fyldes olie eller træpiller på fyret eller tømmes aske. Varmepumpen løber aldrig tør for “brændstof”, fordi den udnytter den varme, der er i luften udenfor.

admin-istratoren