Derfor skal du have et studiejob som studerende

Derfor skal du have et studiejob som studerende

Hvis du er studerende, så ved du sikkert allerede, hvor hårdt det kan være. Men bare vent – for det bliver også hårdt bagefter. Det er ikke sikkert, at det bliver lige så hårdt, men det er noget tiden må vise. Men det kan være, at du skal overveje, om du skal have et studiejob, hvis det er noget, du har overskuddet til? Læs med i denne artikel for at lære mere.

 

Det ser godt ud på dit cv

Når du er færdig med din uddannelse, så kommer en potentiel arbejdsgiver også til at kigge på, hvad du har lavet ved siden af din uddannelse – hvis du har lavet noget. Du skal jo tænke på, at der er mange, der kommer ud med den samme uddannelse som dig. Derfor kan du stille dig selv foran i køen, hvis du har sørget for at have et relevant studiejob under uddannelse.

 

Her kan du finde et godt studiejob

Klik her hvis du leder efter et studiejob, som du kan blive glad for. Det kan være, at du har en uddannelse, hvor det klart er én type job, du skal gå efter. Men der er også mange uddannelser, f.eks. inden for humanistisk videnskab, der ender med at lave meget af det samme – f.eks. som en del af et administrativt team. Det er dejligt nemt at finde et studiejob på nettet, og her kan du også kigge igennem de mange udvalg, der findes. Det er naturligvis vigtigt, at du finder et sted, hvor du kan være tilpas.

 

Du kan tjene penge ved siden af din SU

Det er f.eks. klart, at man ikke har mange penge som studerende, og at man næsten altid godt kunne bruge, at der var lidt flere at gøre godt med. Det kan også være en rigtig god grund til, at man vælge at få et studiejob.

 

Du lærer en masse spændende

Du skal naturligvis også finde et studiejob, der er relevant, hvis det er fordi, at du gerne vil lære en masse. Det er klart, at du kan lære meget andet i ”den virkelige verden” end det, som du kan lære inde på universitetet. Det kan være, at du skal i gang med at finde ud af, hvad det er for en type af studiejob, som du ville synes, der var vildt spændende? Det er bare med at komme i gang med at lede.

admin-istratoren