Gaveidéer til hende: Kjoler af viskose stof

Gaveidéer til hende: Kjoler af viskose stof

Jo ældre man bliver, jo sværere lader det til at være at finde gaver til ens bedre halvdel. Problemet er, at når man når en vis alder, så køber de bare de ting, som de har brug for, når de har brug for dem. Derfor er min erfaring, at man er nødt til at tænke ud af boksen. Derfor er mit løsningsforslag at gå på jagt efter ting i viskose. Jeg er for nyligt blev blevet vild med ting i viskose stof. Viskose – eller viscose – har nemlig en hel masse kvaliteter, som jeg ikke kendte til indtil for nylig. 

 

Hvorfor lige viskose?

Jeg fandt denne side om Viskose på GreenTown, hvorefter jeg blev vild med stoffet. Det minder meget om silke i tekstur og har derfor også flere af de samme kvaliteter, men desværre også ulemper. Ulemperne er, at det ligesom silke nemt kan krympe i vask og det falmer i for meget sollys. Derudover kan der, hvis det ikke er viskose i ordentlig kvalitet, også være en tendens til, at de krøller nemt, men det er ikke et problem, hvis man køber de rigtige steder. Hvis man mærker stoffet og klemmer det sammen i hånden, og det forbliver krøllet i stedet for at falde tilbage på plads, så er viskosen ikke i god kvalitet. Men hvis ser bort fra de enkelte ulemper, så vil jeg jo mene, at kvaliteterne opvejer det. Viskose stof føles nemlig utrolig lækkert og luksuriøst mod huden. Det er nemlig lige så blødt som silke, og det skinner også naturligt, hvilket giver eksempelvis kjoler i viskose et fornemt udseende. 

 

Viskose tøj i gave

Jeg har også før givet min bedre halvdel både en trøje og en kåbe i viskose – faktisk uden at vide, at det var viskose, at tøjet var lavet af. Det er først efterfølgende, at vi begge har indset, at en af hendes yndlings-trøjer og hendes kåbe, som hun er meget glad for, har været lavet primært af viskose, og at det er derfor, det er så lækkert at røre ved. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at jeg vil give hende en viskose kjole i år til jul, som jeg er sikker på, at hun bliver glad for. Det er nemlig også en kjole, der både er lækker at røre ved, og som ser utrolig fornem og flot ud. Jeg havde også overvejet at give hende en jakke i viskose, men det tror jeg, at jeg er nødt til forsigtigt at nævne for hende på et tidspunkt, så jeg lige kan temperaturen på den gave-idé. Jeg kunne nemlig også godt forestille mig, at en jakke automatisk vil få for meget sol og lignende, så den hurtigt kunne blive grim. Ellers kunne en jakke, som kun skal bruges til festlige lejligheder, selvfølgelig også være en idé. Men jeg tror, at i år så holder jeg mig til viskose kjolen, og den er jeg også sikker på, at hun bliver vildt glad for.

admin-istratoren