Hvad kræver det at gå i gang med ejendomsinvestering?

Hvad kræver det at gå i gang med ejendomsinvestering?

Med et 2022, der allerede nu ligner negative renter i banken og den højeste inflation i årevis, så er det nødvendigt at investere dine sparepenge – hvis du da ikke vil have færre af dem næste år.

 

Ejendomsinvestering er en af flere muligheder i denne forbindelse. Ejendomsinvestering er kendetegnet ved højere afkast end obligationer og mindre risiko end aktier. Den primære udfordring er, at du dog ikke er i stand til at trække dine penge ud lige så hurtigt, som at du er i stand til at sælge dine aktier på en almindelig aktiehandelsplatform. Ejendomsinvestering er ikke for dig, der ændrer mening om et par måneder og ønsker at bruge pengene på at købe ny bil eller opgradere boligen!

 

Du kan gå i gang med ejendomsinvestering på to forskellige måder.

 

Den ene er at investere selv. Her kan du fx købe en bog om ejendomsinvestering og uddanne dig selv. Det kræver fra ca. 100.000 kroner og opefter at købe lejligheder i de billigste byer i Danmark, og så er du allerede igang. Du kan også købe huse eller blokke af lejligheder, hvis du har mere kapital at arbejde med.

 

Du kan også købe ind i andre virksomheders ejendomsinvesteringsprojekter. Det kræver næsten altid minimum 750.000 kr. Årsagen til lige netop dette beløb er, at du her tæller som en professionel investor i lovgivningsregi, og det åbner for flere muligheder.

 

Hvis du ikke har 750.000 kroner, så er det nemmere at gå igang med egne investering og bygge op derfra.

I den forbindelse vil vi også nævne Facebook-gruppen ‘Ejendomsinvestering – Den hårde kerne’. Her har du mulighed for at sparre med ligesindede om ejendomsinvestering. Men pas på med ikke at afsløre alle dine mulige investeringer: Du kan jo ende med at blive overhalet inden om 🙂

admin-istratoren