Billig Parfume – shop det online og spar penge

Billig Parfume – shop det online og spar penge

Når man tænker billig parfume kan man godt blive nervøs for, om der er tale om uægte vare eller blot et rigtig godt tilbud eller stærk nedsat pris. I dette gode sparetips fortæller vi dig hvordan du kan spare rigtig mange penge og stadig duft dejligt med din yndlingsparfume.

Shop på nettet – men gør det sikkert

Det er vigtigt at man tænker sig om når man handler online, for det er snart de færreste som ikke kender til en historie, hvor nogle er blevet snydt online. Derfor kan det især være svært at tro på, at parfumer kan være stærkt nedsatte og ligefrem være Billig parfume men det kan sagtens lade sig gøre.
Vi er blevet bedt om at kigge nærmere på dette område for at se på, hvilke muligheder der findes – og bevares er der rigtige mange steder man kan shoppe parfume online, men der findes faktisk også seriøse danske forretninger hvor man behandles ordentligt og ikke bliver snydt.

Vi har især kigget på den danske E-mærket webshop Duftdejligt.dk som har mange ægte designer mærker og hvor også kan få gratis fragt når di køber billig parfume hos dem. De forklarer selv at en af grundene til at priserne kan være lavere end i detail handlen, er blandt andet at deres lager logistik gør, at alle parfumer er delt over 2 lager og derved kan man mindske risiko og forsikring af deres lager.

E-mærket man hvorfor

Hvad betyder det egentlig at de er danske? Kort sagt betyder det jo, at den lovgivning man kender så godt som forbruger faktisk efterleves. Duftdejligt.dk gør alt hvad de kan for at servicere deres kunder, og som Administrerende direktør Christian siger, så sker der fejl til tider, men de passer på deres kunder og gør alt for at tingene skal lykkes.
Netop derfor er de som parfume forhandler blevet E-mærket for deres kunders skyld, det er jo vigtigt at kunderne kan føle sig trykke når de handler og især når vi kalder det ”Billig Parfume” for vi er ikke skabt for at snyde.

At de slår på at være danske handler faktisk om det store konkurrencemarked der er kommet indenfor parfume, for mange af vores konkurrenter er nemlig ikke danske, og derfor er det pludselig langt svære at gøre indsigelse hvis man ikke er tilfreds med sin handel, eller en pakke skulle blive væk.

Vil du spare penge på parfume

Så kan det klart anbefales at se mere på Duft Dejligt, som har over 4000 produkter og mange til rigtig gode priser. Det bedste er faktisk at man ikke binder sig til et abonnement eller nogen fordelsklub. Du kan shoppe lige det du har lyst til og når du vil, uden yderligere bondefangeri.
Næste gang du mangler Hugo Boss parfume, Elizabeth Arden parfume, Christian Dior eller et andet lækkert parfumemærke så tag et kig hos dem. Du finder over 900 forskellige dame parfumer og 650 herre parfumer, alt sammen i en kategori man godt kan kalde Billig Parfume, og dertil kommer alt makeup og hudpleje.

Et lille tip til at spare penge uden at gå på kompromis med din udstråling.

admin-istratoren