Er der økonomiske fordel ved et epoxy gulv

Er der økonomiske fordel ved et epoxy gulv

Epoxygulve er det perfekte gulv at have for eksempel i garagen eller kælderen. Den største økonomiske fordel ved dit epoxy gulv er at det, i forhold til andre gulvtyper, er enormt langtidsholdbart, så du kan have glæde af det i mange år. Derudover er det slidstærkt, skridsikkert og nemt at vedligeholde, hvilket gør det til et populært valg både til virksomheder og i privaten.

Hvad er Epoxy gulv?

Du har sikkert set et Epoxy gulv før, da materialet flittigt benyttes i danske kældere, garager, erhvervslokaler eller virksomheder. Epoxy gulve er en form for forstærkende maling, som lægges udover gulvmaterialer som for eksempel beton, fliser eller linker. Materialet Poxy spredes som en tyk masse udover gulvet og fungerer som et ekstra beskyttende lag.

Det er ikke egnet til udendørsbrug, men er perfekt til for eksempel værksteder eller lagergulve, hvor den hårde gulvoverflade er nødvendig. Du vil ofte også finde Epoxy gulve på offentlige toiletter, industrikøkkener, butikslokaler og mange andre steder.

Et økonomisk og praktisk gulv

Den økonomiske fordel ved at få lagt et Epoxy gulv handler meget om gulvets holdbarhed. I modsætning til mange andre gulvtyper, så har Epoxy gulve en enorm lang levetid.

Derudover er gulvene lette at vedligeholde. Mange gulvtyper kræver rettelser, vedligeholdelse og udskiftning grundet skader eller slid. Epoxygulve er designet til at kunne modstå lidt af hvert, derfor behøver du ikke tænke på en dyr vedligeholdelsesregning, når du får installeret dit nye Epoxy gulv.

I forhold til mange andre gulvtyper fås Epoxy gulve også til en fordelagtig pris. Den forventede pris ligger normalt til omkring 500 til 400 kr. per kvadratmeter, men kan selvfølgelig svinge meget. Derudover sparer man en hel del på vedligeholdelsen og rengøring af gulvene, så det er i sig selv en fantastisk god investering.

Epoxy gulve er foretrukne til erhverv

Næste gang du kigger ind af et butiksvindue, går på togstationen eller besøger dit lokale værksted, så tag et kig på deres gulve. Chancen for at du går på et Epoxy gulv er rigtig stor. Epoxy gulve er en af de mest populære valg af gulve i erhvervslivet her i Danmark.

For eksempel benyttes Epoxy gulve flittigt i industriverdenen, hvor gulvet ofte lider overlast af tunge biler eller paller med varer. Mange erhvervslokaler vælger at lægge Epoxy udover deres betongulve, for at gøre overfladen mere holdbar og samtidig lettere at rengøre. Epoxy gulve holder derfor på deres flotte og elegante udseende i lang tid.

 

admin-istratoren