Hold en budgetvenlig fest med billige isterninger

Hold en budgetvenlig fest med billige isterninger

Det kommer ikke bag på nogen, at fester kan være en dyr omgang – uanset om du holder det i privaten eller for firmaet. Derfor forsøger de fleste også at spare, hvor de kan, når først man har sat sig for at holde en fest.

Der er uden tvivl nogle områder, der er mere oplagte at se nærmere på, når man gerne vil spare til sin fest. Det kan for eksempel være en god idé at se nærmere på billige isterninger til festen, så hele cocktailshowet ikke bliver alt for dyrt. Måske lyder isterninger som et punkt, der allerede er billigt. Men hvis du skal holde en fest for 100 mennesker, så løber det hurtigt op.

Det skyldes især, at du formentlig er nødt til at gøre brug af en leverandør. For hvis vi skal være helt ærlige, så er det de færreste, der kan overskue at lave nok isterninger til 100 mennesker – der måske skal have mere end én cocktail.

Så hvor kan du få fat i billige isterninger? Det giver vi dig svaret på her!

 

Isklart – leverandør af billige isterninger

Der findes flere leverandører af isterninger – men ikke alle er billige. Når du besøger Isklart, får du hurtigt øjnene op for, at de har nogle rigtig gode priser på deres tønder med isterninger. Dét skal du selvfølgelig bare gøre brug af, uanset om du holder fest for firmaet eller vennerne.

Så hvad er priserne? Her lister vi priserne på de forskellige tønder med is i 2021:

  • 8 kg: 125 kr.
  • 10 kg is: 155 kr.
  • 12 kg is: 225 kr.
  • 25 kg is: 295 kr.

Dermed er der altså en ganske fin pris, hvor du nemt kan få bestilt mange kilo isterninger, uden det kommer til at ruinere dig. Så bestil is ved Isklart, hvis det skal gøres billigt!

Det er måske også vigtigt at nævne, at grænsen for kilo med isterninger ikke går ved 25 kg. Du kan for eksempel sagtens bestille 5×25 kg, hvis du skal holde en af de helt store fester. Det sker trods alt i ny og næ.

 

Går service og pris hånd i hånd?

Det er helt naturligt, hvis du frygter, at servicen matcher prisen. Nu hvor Isklart er en af de billige leverandører, kan du måske komme til at tænke, at servicen så er derefter. Men det er heldigvis langt fra tilfældet. Hos Isklart kan du sagtens gøre en god handel og samtidig få en rigtig god service!

Så bare fordi at du gerne vil spare på festens omkostninger, så er det ikke ensbetydende med, at du skal spare på den service, du får.

Hos Isklart kan du for eksempel få leveret dine isterninger inden for kun 6 timer, når du først har lagt din ordrer. Og det er uanset hvor du bor i landet. Derudover holder deres isterninger sig kolde i op til 3 dage efter, at de er blevet leveret, så du kan sagtens bestille i god tid!

Gør endelig dig selv den tjeneste at købe billige isterninger. Det kan uden tvivl gøre underværker for det budget, du ender med.

admin-istratoren