Send penge billigt til udlandet med disse tjenester

Send penge billigt til udlandet med disse tjenester

Mange i Danmark har familie i udlandet eller ønsker at købe noget i udlandet. I begge tilfælde kan man komme ud for at skulle sende penge i form af en bankoverførsel. De fleste ender med at sende en bankoverførsel, men det er ikke alle, man kan sende til. Mange går derfor i Western Union og lignende steder for at sende penge.

 

Spørgsmålet er så bare: Er det den billigste måde at gøre det på?

 

Du har måske oplevet, at modtageren ikke modtager så mange penge, som du har sendt. Dette skyldes i næsten alle tilfælde gebyrer og valutakurser. Selv når der bliver nævnt, at det er gratis eller billigt at overføre penge, så tjener disse virksomheder penge på valutakurser. Forskellen kan være meget stor. Vi har set eksempler, hvor du betaler over 5 procent i valutakurstillæg plus gebyr.

 

Selv hvis du kan sende en bankoverførsel direkte til modtageren, så kommer du enten til at betale gebyrer for veksling – ellers kommer modtageren til at gøre det. Disse kan være høje, og du skal også huske, at du skal betale for selve overførslen. Skal du bare sende penge til Europa i Euro, så betaler du hele 40 kroner i Danske Bank. Dette er meget højere end i resten af Europa.

 

Send penge med Wise

Send penge med Wise i stedet for. Der er nemlig mange penge at spare ved at gøre det, og når du opretter en konto, så får du også muligheden for at få dig et gratis debit kort. Dette debit kort kan du bruge, når du skal på ferie i udlandet. Kortet kan også tilknyttes til Google Pay og Apple Pay. Har du drømt om en international bankkonto, så bør du virkelig undersøge Wise og deres Wise kort.

 

Send penge med Revolut

Et andet alternativ til Western Union er selvfølgelig Revolut. En meget stor bank, som har rigtig mange internationale kunder. Du kan sende penge til udlandet meget nemt og hurtigt igennem dem, og hvis begge parter har en konto hos dem, så er det faktisk helt gratis. Man kan sige, at det er en form for international MobilePay. For at sende penge til en anden person, så skal du blot kende deres brugernavn eller deres mobilnummer.

 

Det er selvfølgelig gratis at oprette en konto hos Revolut, og du får mange fordele uden at skulle betale for noget som helst. Ønsker du på et tidspunkt at opgradere til et andet abonnement, så kan du meget nemt gøre dette og få endnu flere fordele. Kortet er specielt godt til dem, der rejser meget rundt i verden.

 

De har ofte kampagner kørende, hvor du kan få en fornuftig sum penge for at invitere dine venner. Opret dig før dine venner og inviter dem, så tjener du også lidt penge på det.

admin-istratoren