Hvad er snitsikre handsker?

Hvad er snitsikre handsker?

Når man arbejder inden for militæret, politiet, fængselsvæsenet, privatsikkerhed og toldvæsen skal man som regel have en slags uniform på i arbejdstiden. Dette gør, at man er letgenkendelig, men også kan sikre sig imod skader. Det kan for eksempel være en skudsikker vest, nogle stabile støvler eller handsker, der er snitsikre og kan stå imod det meste under de hårde og slidsomme betingelser som denne del af arbejdsmarkedet byder på.

Til de risikofyldte arbejdspladser

Det er ekstremt vigtigt at være forberedt, når man arbejder inden for militær-, politi eller toldvæsenet, ikke mindst når det handler om hvad man skal have på af tøj. Snitsikre handsker kan for eksempel forhindre snitsår af både let og svært omfang, hvilket på den ene side kan gøre det svært at arbejde i løbet af en dag og på den anden side ville kræve en tur på sygehuset. For at beskytte håndens fleksibilitet og mobilitet er det vigtigt at komme dette problem på forkant med de rette slags snitfrie handsker, der også beskytter håndleddene.

Læs mere her om fordelene ved at investere i et par gode snitsikre handsker, der kan stå imod det allerværste når man arbejder inden for et risikopræget felt. Det er også vigtigt at investere i andet tøj der, ligesom handskerne, er snitsikkert, så man er på den sikre side på arbejdet og får det meste ud af sin uniform. Så er man i hvert fald ikke hindret af sin uniform og ens arbejde bliver lettere at udføre også på længere sigt.

Modstår kulden

Ikke nok med at snitsikre handsker kan klare op til mange snit uden at materialet går i stykket og huden inden under bliver såret, man kan også sagtens bruge handskerne når det bliver koldere i vejret. Et snitsikre handsker af den gode slags er nemlig produceret af materialer i høj kvalitet, der er foret godt og kan justeres på håndleddet, så kulden ikke slipper ind så let. Det er især noget af et mirakel at have investeret i, når arbejdet kræver at man bruger mange timer udenfor på patrulje eller anden form for nødopgave.

En stor procentdel af nødopgaver i et risikopræget job kræver kan føre til skader i hænderne og kan være med til at skade håndens mobilitet på længere sigt, hvis der ikke er investeret i ordentlig beskyttelse. Skjoldet på handskerne skal være produceret af det mest snitfrie materiale for at opnå den ønskede beskyttelseseffekt. På denne måde kan man både bruge handskerne i ens professionelle og private sfære!

admin-istratoren