Invester i dit helbred – dyrk sikker sex

Invester i dit helbred – dyrk sikker sex

Hvis du interesserer dig for investeringer, er du helt sikkert vant til at skulle analysere og vurdere. Kun sådan kan du finde de bedste investeringer. Du er sikkert også vant til at skulle tænke over din risikoprofil, når du gerne vil investere. Det er nemlig vigtigt, at dine konkrete investeringer passer til den.

Når det kommer til investering og din personlige sundhed, er der også en del lighedspunkter. Blandt andet bør du også vurdere blandt andet risici, når du foretager diverse aktiviteter. Det gælder alt fra ekstremsport til sex. Hvis du gerne vil helgardere dig bedst muligt under sex, bør du derfor også bruge kondom som prævention. Se mere her.

Den eneste præventionsform, der beskytter mod både graviditet og kønssygdomme

Der er mange gode grunde til at vælge kondom som prævention. Blandt andet er det den eneste form for prævention, der beskytter mod både graviditet og kønssygdomme. Når du anvender et kondom, garderer du derfor både alt fra klamydia til HIV. Derfor er et kondom altid en god investering.

Vælg blandt flere størrelser

Når du gerne vil bruge kondom, er det først og fremmest vigtigst, at du får fundet den rette størrelse. Hvis ikke kondomet passer, vil det ganske enkelt ikke sidde rigtigt, når du har sex.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du egentlig bruger, kan du prøve at måle din penis. Alternativt kan du også bestille flere forskellige størrelser hjem og så prøve dig frem.

Sørg for, at kondomerne er af en vis kvalitet

Hvis du bestiller kondomer hjem, bør du sikre dig, at kondomerne er af en vis kvalitet. Derfor bør du kun købe kondomer, der kan leve op til de regler, som EU har udstedt. Denne slags kondom kan nemlig yde en vis grad af sikkerhed, hvilket sørger for, at du har den rette beskyttelse under sex.

Undgå akavethed ved kassen – bestil dine kondomer online

Mange mennesker synes, at det er akavet at købe kondomer i en dagligvarebutik. For dem virker det som om, at du ligeså godt kunne fortælle kasseassistenten om dit sexliv. Der er nu intet galt med at købe kondomer i en dagligvarebutik, men hvis du er lidt mere til den diskrete side, kan du med fordel bestille kondomerne hjem i stedet.

Når du bestiller kondomer online, bliver de nemlig leveret til din fordør i en neutral emballage. På den måde kan du lettere værne om dit privatliv.

admin-istratoren