Køb altid dine smykker i en webshop som er E-mærket

Køb altid dine smykker i en webshop som er E-mærket

Det er vigtigt at kunne stole på den webshop, hvor du køber dine smykker. Derfor er det en god idé at vælge en webshop, der er E-mærket. Der din garanti for en sikker og god handel, hvor du ikke bliver snydt.

 

Hvorfor vælge en E-mærket webshop?

Hvis du køber smykker hos en webshop, der ikke er E-mærket, så løber du risikoen for at blive snydt eller få smykker i dårlig kvalitet. Derfor er det en god idé at vælge en webshop, der er E-mærket, da det er din sikkerhed for en god og sikker handel. Faktisk løber du altid en risiko, hvis du køber smykker hos en webshop som E-handelsfonden ikke har øje på. Hos en ikke-E-mærket webshop har du ingen garanti for, at du får de smykker, du betaler for, når du modtager dem. Du har heller ingen garanti for, at du får dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds med dine smykker. Derfor er det en god idé at vælge en webshop, der er E-mærket.

 

Hvilke fordele er der ved at vælge en E-mærket webshop?

Når du vælger en E-mærket webshop, så får du en hel række fordele. Fordelene inkluderer blandt andet:

  • Sikker købsproces
  • Sikkerhed for at varen lever op til forventningerne
  • Sikkerhed for at få dine penge retur, hvis varen ikke lever op til forventningerne
  • Sikkerhed for at få en god og kompetent kundeservice
  • Sikkerhed for at få din ordre hurtigt udleveret

 

Hvilke smykke webshops er E-mærket?

Der er E-mærket en række smykke webshops i Danmark. En af de webshops, der er E-mærket, er Marjoe.dk Marjoe er en webshop, der sælger et bredt udvalg af smykker til både mænd. Du kan finde alt lige fra ringe, øreringe, armbånd og halskæder. Marjoe har smykker til enhver lejlighed, så du kan finde det perfekte smykke til både hverdag og fest. Du kan altid trygt og sikkert handle smykker i Marjoe webshop, da det er en E-mærket webshop. Det er din garanti for, at du får en sikker og god handel, hvor du ikke bliver snydt.

 

Hvem står egentligt bag E-mærket?

E-mærket er en dansk non-profit organisation, der blev etableret tilbage i 2000. E-mærket blev etableret for at skabe større sikkerhed for forbrugerne, når de handler på nettet. E-mærket er i dag en forening, der består af mere end 2.500 danske virksomheder. E-mærket har en række krav til de virksomheder, der gerne vil blive E-mærket. Et af kravene er, at virksomheden skal have et dansk CVR-nummer og en dansk adresse. Derudover skal virksomheden være registreret i CVR-registret. E-mærket fører en konstant dialog med forbrugerne for at sikre, at forbrugerne altid får en god og sikker oplevelse, når de handler på nettet. Se her eksempel på certifikat på E-mærket webshop

 

Hvad kan du ellers selv gøre for at minimere din risiko?

Der er en række ting, du kan gøre, for at minimere din risiko, når du handler på nettet. Det første, du skal sikre dig, er, at du handler på en webshop, der er E-mærket. Hvis du ikke kan finde ud af, om en webshop er E-mærket, så kan du altid klikke på logoet i bunden af webshoppen. Du bliver så viderestillet til E-mærkets hjemmeside, hvor du kan se, om webshoppen er E-mærket eller ej. Det næste, du skal sikre dig, er, at du får varen til den aftalte pris. Hvis ikke varen koster den pris, som der er vist på webshoppen, så skal du kontakte kundeservice på mail eller telefon. På den måde sikrer du dig, at du får varen til den pris, der er vist på webshoppen. En anden ting er at tjekke anmeldelser og deres sociale medier. Du kan blandt andet bruge Trustpilot eller Facebook til at se anmeldelser og kommentarer. På den måde kan du få en fornemmelse af, om virksomheden er troværdig.

admin-istratoren