Nu er der kommet en mulighed for at få en form for renter

Nu er der kommet en mulighed for at få en form for renter

Har du holdt øje med nyhederne i år og sidste år, så ved du, at der har været dårlige nyheder for dem, der har penge stående på en bankkonto. Hvis du ikke ved det, så koster det nu penge at have stående på din konto.

Måske tænker du, at du ikke er omfattet at det, fordi du ikke har fået noget at vide. Det kan godt være, men du betaler sandsynligvis negative renter. Det står nemlig i de fleste bankers betingelser, at du kommer til at betale for at have penge stående, hvis du har over et vis beløb stående. For langt de fleste danske banker er det lige nu omkring 0,6 procent i negativ rente, hvis man har over 100.000 kroner stående. Dette skal selvfølgelig forstås som, at du betaler negative renter på enhver krone efter de 100.000 kroner.

Det ovenstående scenarie har fået mange danskere til at undersøge, hvad de kan gøre for at slippe for at betale disse negative renter. Mange er gået i gang med at investere pengene, og det er egentlig heller ikke en dårlig idé. Det er meget sikkert at have penge stående på en dansk bankkonto, men det har sin pris i 2021. Vælger man at investere pengene, så introducerer man noget usikkerhed. Kan man leve med det, så er investering nok en af de bedste løsninger på nuværende tidspunkt.

Inden for ting man kan investere i, så er der mange forskellige kategorier. Aktier har længe været en populær ting at investere i, men vi ser i dag en trend, hvor mange flere begynder at kigge mod kryptovalutaer som Ethereum. Ethereum er en af de største kryptovalutaer lige nu, og dens kursudvikling har været meget positiv i år. Dette kan måske skyldes, at Ethereum er gået over fra Proof of Work til Proof of Stake. Dette har også medført, at det nu er blevet muligt at få en form for renter ved at eje Ether, hvis man vælger at stake det. For at komme i gang med staking, og dermed også få en form for renter på Ether, så skal du først anskaffe dig noget Ether. Ethereum kan købes med kreditkort, bankoverførsel og mange andre betalingsmetoder. Du kan læse mere om hvordan man køber Ethereum i Danmark ved at klikke her.

Problemet med investering i Ether er dog desværre, at der ikke er en investering med lav risiko. Dette skyldes, at kryptovalutaer ikke er regulerede på samme måde som aktier og mange andre ting, man kan investere i. Du bør derfor læse mere om disse ting, før du begynder at investere. Det kan også være en god idé at købe lidt til at starte med for at finde ud af, hvordan det fungerer.

admin-istratoren