Se hvordan du kan spare penge på næsten alle slags varer

Se hvordan du kan spare penge på næsten alle slags varer

Tænk hvis man kunne spare penge på næsten alle slags varer? Det kan man faktisk, og det er et meget smart trick, som de færreste kender til. Som læser af vores blog kan du blive en del af de få mennesker, der kender til vores lille trick – så kan du spare en masse penge på sigt. Det er helt gratis, og du behøver ikke være tilmeldt noget. Vi deler faktisk vores viden i denne artikel.

 

Når du har læst denne artikel, så vil du vide, hvordan man kan spare mange penge på sigt på diverse fysiske varer. Du kan dele artiklen med dine venner, når du har afprøvet vores trick.

 

Hvis du tjekker den live kurs på bitcoins, så kan du se, at denne er steget meget i løbet af dette år. Når ting stiger, så ønsker mange folk at købe dem. Det giver måske ikke så meget logisk mening, men det er sådan det fungerer i praksis. Det er dog ikke alle mennesker der ønsker at købe bitcoin med kreditkort eller bankoverførsel – de søger efter mere anonyme metoder.

 

Kontanter er en anonym måde at købe bitcoins på, men det er ikke alle steder, hvor man lige kan møde en der vil sælge til dig. Heldigvis findes der gavekort til online butikker, som man kan købe i fysiske butikker. Og her kommer vores trick: hvis du, efter at have tjekket kursen på bitcoin, ønsker at hjælpe andre folk med at købe bitcoins relativt anonymt og vil spare penge, så kan du købe gavekort til butikker for mindre end den pålydende værdi. Det lyder ret vildt, men det virker faktisk.

 

I Tyskland kan man meget nemt gå ned i et supermarked og købe et gavekort til Amazon på 100 euro med kontanter. Dette gavekort sælger tyskeren så til dig for eksempelvis 90 euro tilsvarende i bitcoin. Han er glad, fordi han har købt bitcoins uden at skulle opgive personlige oplysninger. Du er forhåbentlig glad, fordi du lige har sparet 10 procent på dit næste køb. 10 procent er dog i den lave ende. Du kan sagtens slippe afsted med at købe disse gavekort for 80 euro eller lignende.

 

Nu tænker du sikkert, at du ikke kan bruge et tysk gavekort til Amazon til noget, men det kan du altså. Amazon Tyskland sender til Danmark (i hvert fald mange af deres varer), og det er oftest uden at du skal betale alt for meget for fragten. Selv hvis du køber et gavekort til Amazon USA, så kan du stadigvæk få varer hjem til Danmark. Efter medio 2021 er det nemlig blevet muligt at forudbetale momsen, når man køber varer, der bliver sendt uden for EU. USA shopping er blevet nemmere, og dette kan du udnytte ved at købe Amazon USA gavekort med dine bitcoins.

 

Amazon sælger næsten alt mellem himmel og jord. Du kan derfor effektivt næsten spare penge på næsten alle slags varer – både fysiske og digitale. Du kan selvfølgelig også vælge at beholde nogle bitcoins som investering, da dette er en meget populær investering lige nu.

admin-istratoren