Digital nomade – hvad er det?

Digital nomade – hvad er det?

Digital nomade – hvad er det?

Måske har du hørt begrebet digital nomade før, men du er nu stadig lidt i tvivl om, hvad det egentlig er. I så fald er du faldet over den rette artikel. Her kan du få en lidt dybere forklaring af, hvad det egentlig vil sige at være nomade, og en digital en af slagsen. – og du kan blive lidt klogere på hvorvidt denne livsstil er noget for dig. Læs med her hvis det er noget for dig.

Hvad er en digital nomade?

Hvad er en digital nomade helt præcis? Det er såmænd blot en person, som har mulighed for at arbejde online og benytter denne mulighed til at rejse rundt i verdenen. De fleste mennesker vil gerne ud at rejse og se verdenen, hvis de kan komme til det. Men derfor skal regninger jo stadig betales. Heldigvis er der flere og flere som får mulighed for at arbejde online og derfor er der også bedre muligheder for at blive digital nomade.

Livet som nomade er et liv fyldt med rejser, nye oplevelser og mulighed for at møde nye spændende mennesker. Dette lyder umiddelbart helt fantastisk. Men livet som nomade er nu ikke for alle mennesker. Læs med her hvis det er noget som interesserer dig.

Er det noget for dig?

Livet som digital nomade er ganske rigtig et, som er fyldt med spændende og nye oplevelser hele tiden. Men det kan også blive en smule kedeligt, ensformigt og ensomt til sidst.

At være digital nomade indebærer ganske rigtigt at man rejser meget og det er helt fantastisk, hvis det er noget man gerne vil gøre i en periode. Men hvis du rejser alene, så kan det hurtigt blive en smule ensomt. Du vil hurtigt blive træt af at holde de samme overfladiske samtaler med andre mennesker, som du møder i de lande du besøger. Og du vil hurtigt blive træt af, at du mister kontakten så snart du flytter videre til et nyt land – hvilket du ofte vil gøre.

Derudover vil det at rejse til nye lande og have nye oplevelser blive trættende i længden. Du vænner dig til alting og du vænner dig også til at rejse meget. til sidst vil det blot blive endnu en tirsdag.

Et alternativ

Der er dog nogle alternativer for at rejse lidt ligesom en digital nomade uden at man adopterer hele livsstilen bag det at være digital nomade. Du kan blandt andet tage et kig på Refuga.

Her kan du bastille iværksætterrejser, hvor du har mulighed for at rejse sammen med andre iværksættere og samtidig rejse. Det er en mulighed for workation, hvor du samtidig kan have det sjovt i et nyt land og få nye oplevelser.

 

admin-istratoren