Spar op til 80% af udgifterne med strømpeforing

Spar op til 80% af udgifterne med strømpeforing

I storbyer, som f.eks. København, er kloakkerne desværre ikke i den allerbedste stand længere. Det er dog både alt for tidskrævende og dyrt at grave op og udskifte kloakrørene. For ikke at nævne stressende for indbyggerne og kloakmesteren, da sådan noget kræver plads.

Det samme gælder for husejere. Det er ikke nemt at skulle overskue opgravning af haven, støj og forstyrrelser. Desuden graver sådan en omgang også dybt i pungen. Så næsten hellere lade revner være revner.

Heldigvis findes der en nemmere og langt hurtigere løsning. En løsning der samtidig er meget billigere. Her kommer strømpeforing ind i billedet.

Få mere for pengene

Hvis du bor i området, starter du selvfølgelig med at finde en kloakmester, der udfører strømpeforing i København. Herefter kommer han ud og inspicerer dine rør ved at føre et kamera ned. På denne måde finder han hurtigt fejlen og giver dig en pris I begge kan stå inden for.

Der kommer ingen kloakmester ikke og graver dine rør op. Intet skal udskiftes. Derfor sparer både du og dit forsikringsselskab en masse penge, da det er en langt billigere løsning.

Du ville garanteret blive ked af at finde ud af, at denne løsning fandtes efter, du havde betalt dyre domme for en totalrenovering af alle rørene udenfor og indenfor. Det kan faktisk spare dig helt op til 80% at vælge strømpeforing.

Hvorfor vælge strømpeforing

Det allerbedste er, at du med strømpeforing opnår et hurtigt resultat, der samtidig er billigt.

Selve metoden består simpelthen i at skabe et nyt rør inde i det defekte rør. Der føres en slange ind i røret, som består af stærk glasfiber eller fiber med polyester, epoxy eller silikat. Denne slange pustes derefter op og udfylder og erstatter det gamle rør. På denne måde lukkes alle de huller og revner, der måtte være.

Dette tager ikke mere end én enkel dag. Gør kloakmesteren et perfekt stykke arbejde, kan det endda forlænge kloakrørets levetid med omkring 50-100 år. Herefter behøver du ikke tænke på det længere og din pung vil takke dig mange gange.

Når kloakmesteren er færdig, vil du ikke engang kunne se, at han har været der. Du kan i ro og mag læne dig tilbage i sofaen med familien og planlægge hvad alle de opsparede penge nu skal bruges på.

 

admin-istratoren