Spar penge med en WordPress hjemmeside

Spar penge med en WordPress hjemmeside

Vil du gerne lave en hjemmeside selv, eller bare have lavet en hjemmeside for dig eller dit firma, kan du med stor sandsynlighed ende med at spare penge, hvis du vælger at gøre brug af WordPress. Det er et af de mest populære systemer i verden til at lave hjemmesider med, og det kan altså have sine fordele for dig, uanset om du kaster dig ud i projektet selv, eller hyrer andre til at lave hjemmesiden for dig.

Gratis at komme i gang med

For det første er det jo gratis at komme i gang med at bruge selv. Det er gratis at downloade systemet og installere det på dit webhotel. Med andre ord kan du altså stort set gratis komme i gang med at lave din hjemmeside selv, hvis vi ikke tænker på de obligatoriske udgifter til domæne og webhotel.

 

Der er endda mange webhoteller, der har gjort det nemt for dig at installere WordPress på deres server med et enkelt klik, og det er da også en af grundene til, at WordPress er blevet så stort, som det er i dag. Det driver millioner, hvis ikke milliarder af hjemmesider på verdensplan.

Mange kan lave en WordPress hjemmeside for dig

Vil du gerne have andre til at lave din hjemmeside for dig, kan det stadig være en fordel at få den lavet i WordPress. Der er mange, der kan finde ud af at arbejde i WordPress, og derfor er der også gode muligheder for at finde personer, der kan gøre det for dig til en skarp pris – eller du kan overveje at få hjælp af webbureauer.

 

Så må vi heller ikke glemme muligheden for selv at rette i din hjemmeside, hvis du bruger WordPress. Det er meget brugervenligt, og selvom en anden sætter siden op for dig, er det meget nemt for dig selv at lære, hvordan du skal rette i tekster, billeder og så videre.

 

Så der er altså rigtig gode muligheder for at spare penge på opsætningen af din hjemmeside, hvis du bare vælger at gøre brug af WordPress som din platform. Uanset om du bygger selv eller får det lavet ude i byen.

admin-istratoren