Spar penge når du vil købe Bitcoin

Spar penge når du vil købe Bitcoin

Du tænker sikkert allerede: Hvordan kan jeg spare penge, når jeg skal bruge penge? Svaret er meget simpelt, og det ligger egentlig i, at der er gebyrer forbundet med køb og salg af Bitcoin. Vi hjælper dig med at gennemskue alle gebyrerne, så du kan bruge dine penge på noget sjovt i stedet for noget så kedeligt som gebyrer.

Disse gebyrer er der forbundet med køb og salg af Bitcoin

Hvis du allerede handler på Nordnet eller Saxo så er du klar over, at du betaler kurtage. Dette er gebyret for at få lov til at købe eller sælge aktier. Pengene går til driften af platformen og til virksomheden, fordi de jo skal tjene penge. Det samme fungerer med køb og salg af kryptovalutaer. Problemet kan bare være, at det er meget uigennemskueligt, hvordan gebyrerne hænger sammen. Du kan få et overblik over steder, hvor du kan købe Bitcoins i Danmark her. Inde på hjemmesiden beskriver de, hvilke muligheder du har, når det kommer til køb og salg af Bitcoin (og anden valuta) i Danmark.

 

Krypto børser har normalt en helt anden struktur for gebyrer end dem for aktier. I stedet for at betale en minimumskurtage, betaler du blot en procent. Denne procent svinger fra børs til børs, men du skal typisk regne med et par procent. Er gebyrerne højere end et par procent, så er det et problem – det er simpelthen for højt. Det kan godt være, at du får en god service, men er det pengene værd? Hvis du køber Bitcoin for mange kroner, så løber de tilsyneladende “små” procenter meget hurtigt op.

 

Hvis du skal handle med meget store beløb, så vil de fleste krypto børser give dig meget fordelagtige gebyrer. Mange kører med månedlig volumen, hvor denne bestemmer, hvad du skal betale i gebyrer. Hvis du handler for ekstremt høje summer, så er procenten meget tæt på nul. Børserne prøver nemlig at tiltrække kunder ved at tilbyde meget lave procentsatser, og dette kan du drage fordel af.

 

Du behøver ikke at handle for hundrede tusind for at få lov til at betale lave gebyrer på Bitcoin. Nej, hvis du følger ovenstående link, så får du adgang til en oversigt, hvor der i langt de fleste tilfælde ikke er noget minimumsbeløb for de angivne gebyrer. Det kan godt betale sig at undersøge markedet for platforme, børser, mm., selv om man køber den samme ting (Bitcoin).

 

Vi håber, at denne artikel gav dig indsigt i, hvilke gebyrer der er forbundet med køb af Bitcoins i Danmark, og hvordan du kan spare penge. En krone sparet er en krone tjent – investerer du denne krone, kan den blive til mere. Hvis du vil vide mere om at spare penge, kan du læse en af de andre artikler herinde på vores hjemmeside.

admin-istratoren