Spar penge på bæredygtige økologiske komposterbare kaffekapsler

Spar penge på bæredygtige økologiske komposterbare kaffekapsler

Der er ikke noget bedre end dejlig duft af kaffe aromaer der fylder luften. Men ikke bare kaffe – kvalitetskaffe. Alle kaffeelskere kender følelsen af en rigtig god kop kaffe, så til dem der elsker kaffe sætter vi i denne artikel fokus på de bæredygtige komposterbare og økologiske kaffekapsler som tilbydes på renkaffe.dk til rigtig billige penge pr. kapsel.

Tilbered velsmagende varme drikke med grønne miljøvenlige bionedbrydelige kaffekapsler, der er kompatible med kaffemaskiner som Nespresso, og spar penge på billig kapsel kaffe fra renkaffe.dk. Deres bæredygtige kaffekapsler er komposterbare og kompatible med Nespressomaskiner, og er uden tilsætningsstoffer eller kunstig smag. Kaffen er håndplukket, håndsorteret, vasket af regnen og tørret i solen, ingen pesticider, ikke genmodificeret.

De prisvindende kaffespecialiteter fra renkaffe.dk hjælper dig med at skabe vidunderlig kaffe i barista-kvalitet fra bæredygtige kaffekapsler med god smag i munden. Lavet af økologiske bønner og komposterbare miljøvenlige kaffekapsler, med en lav miljøpåvirkning i overensstemmelse med forbrugernes ønske om at producere miljøvenlige kaffeprodukter.

Kaffen som kan fås på renkaffe.dk har en sublim smag og giver god aroma. De bionedbrydelige miljøvenlige og bæredygtige kaffekapsler, er absolut blandt de bedste Nespresso-kompatible økologiske kaffekapsler på markedet, med en rig og unik gourmet smag fremstillet af Aracica og Robusto. Green Coffee La Natura-serien er designet specielt til Nespresso kompatible maskiner og garanterer kaffe af høj kvalitet med en kraftfuld og harmonisk gourmet smag. Kapslerne er bionedbrydelige og kompatible med hovedparten af Nespresso maskinerne, så de har gjort det nemt at vælge fra og til.

Bæredygtige økologiske komposterbare kaffekapsler

Renkaffe.dk ønsker at være det bæredygtigt valg, og de har nu gjort det muligt at nyde gourmetkaffen i komposterbare kaffekapsler med den reneste samvittighed. De kalder det – gourmetkaffe med god smag. Kaffen fra de bæredygtige kaffekapsler kommer fra kontrollerede organiske, og nøje udvalgte dyrkningsområder i de bedste kaffe lande i verden som Etiopien, Peru, Honduras, Brasilien m.fl. De har endvidere EU-BIO certificering af deres produkter som garanterer, at der ikke anvendes syntetiske kemiske pesticider eller nogen form for gødning til dyrkning af kaffeplanterne, og at kaffebønnerne ikke er genmodificerede.

Deres økologiske certificering garanterer: Under dyrkning af kaffeplanterne bruges der IKKE kemisk-syntetiske materialer, ingen pesticider eller gødning. Pesticid og skadedyrsbekæmpelse er strengt forbudt, kaffebønnerne må ikke genetisk modificeres. Alt skal forblive naturligt (uden tilsætningsstoffer). Brug af miljøskadelige råmaterialer undgås helt (råolie osv.). De 100% økologiske kaffebønner er certificeret af Rainforest Alliance. Renkaffe.dk udtaler selv, at de godt kan lide, at vores børn vokser op i et rent miljø og undgår plast og aluminium. Derfor bruger de komposterbare bionedbrydelige kaffekapsler, som er miljøvenlige, men ikke desto mindre uigennemtrængelige for vand og lys, og bevarer dermed den fulde crema konsistens for både Espresso kaffekapsler eller Ristretto kaffe.

 

 

 

admin-istratoren