Spar penge på din bilregning med et autoværksted

Spar penge på din bilregning med et autoværksted

I en stor undersøgelse, foretaget i samarbejde med Yougov, svarer 50% af alle bilejere, at udgifterne til drift og vedligeholdelse har været den største faktor i valg af ny eller brugt bil.

Det kan man også mærke på Autoværksted Taastrup, hvor det ofte er de samme mærker biler der kommer ind, selvom autoværkstedet servicerer alle biler, så kan man tydeligt se hvilke modeller og mærker der er danskernes favoritter.

Udover bilvalg, så kan dit valg af autoværksted, og hvor god du er til at komme på besøg, også spille en stor rolle i den samlede bilregning.

Vigtigt at overholde service

Du behøver ikke nødvendigvis at få serviceret bilen på et autoværksted hos forhandleren. Garantien dækker lige godt selv om du vælger et andet værksted, men det er dog meget vigtigt at du rent faktisk overholder de fastlagte servicebesøg.

De er nemlig med til at vedligeholde din bil, så du undgår større og dyrere overraskelser.

Ud over servicebesøgene på værkstedet er det vigtigt at du kører forbi hvis noget føles eller lyder forkert, da et begyndende problem hurtigt kan udvikle sig.

Få undervognsbehandlet din bil

I Danmark er det absolut nødvendigt at få undervognsbehandlet bilen. Især hvis du planlægger at beholde den i mange år.

Ved nogle biler skal du være opmærksom på at en evt. rustgaranti faktisk helt frafalder hvis du undlader at få din bil undervognsbehandlet.

Skal du ikke beholde din bil, vil du også opleve en højere gensalgspris hvis din bil er blevet undervognsbehandlet.

Hvis ikke de undervognsbehandler på det autoværksted du bruger, så kan de helt sikkert henvise til en samarbejdspartner.

 

Brug din bil rigtigt

Udover at det kan spare dig for penge at overholde diverse besøg på dit autoværksted, så er der også ting du selv kan gøre, når du kører i din bil til hverdag.

Du skal bl.a. sørge for at bruge bilen rigtigt. Lad f.eks. være med at accelerere for hårdt med en kold motor og kør ikke rundt med unødig ekstra vægt.

 

Derudover er det også en god ide at:

 

  • Sørge for at have det rette dæktryk.
  • Bruge din aircondition eller dit klimaanlæg hele året rundt, mindst to gange om ugen.
  • Holde vinduesviskere rene.
  • Træk håndbremsen i stedet for kun at parkere i gear
  • Tjek dit oliefilter, eller få dit autoværksted til det.
  • Sørg for at der altid er påfyldt tilstrækkeligt med diverse væsker, kølervæske, sprinklervæske etc.

 

Alt dette er med til at din bil kører bedre, og bliver brugt hyppigt nok så der ikke opstår problemer, men samtidig så du undgår unødvendigt slid.

admin-istratoren