Spar penge ved at bruge SEO

Spar penge ved at bruge SEO

Først og fremmest. Verden udvikler sig hele tiden og det samme gør den inden for de teknologiske områder. Hvis man ikke konstant holder sig ajour, er vejen til succes mindre og rigtig svær. Kigger man på Marketingsgrene, så er der flere veje at gå, specielt inden for den digitale verden. I denne artikel kigger vi nærmere på søgeordsoptimering eller også kaldet SEO. Hvad er det og hvorfor er det en gode måde at bruge sine penge på.

Hvad er søgeordsoptimering?

SEO er en forkortelse af den engelske betegnelse search engine optimization og bliver på dansk kaldet søgeordsoptimering.  For at gøre det mere forenklet, så er SEO i sin basale grund optimering af sin hjemmeside. Og det kan gøres på flere forskellige måder. Målet med det er at rangerer højere og bedre på søgemaskiner, heriblandt google, som må siges at være langt hen ad vejen den mest populære. Især hos danskerne. SEO fremmer din hjemmeside på den organiske trafik. Det vil altså sige på det ikke betale markedsføring som google ads, facebook ads og andre former. Søgemaskinen vurderer ud fra en række kriterier på din hjemmeside, hvor den skal placeres i hierarkiet. Kort sagt findes der 3 grene – content, linkbuilding og teknisk SEO. Kigger vi på Linkbuilding er det en måde at få højere troværdighed fra google, da hvis eksterne sider linker ind til din egen, så vil google se ”hov, der er mange der henviser til den her side, der må være høj værdi for brugeren. Lad os få den højere op og rangerer bedre”.

Fordelene ved søgeordsoptimering

Søgeordsoptimering som tidligere nævnt er de organiske resultater, altså de ikke betalte. Og de organiske resultater er som udgangspunkt sværere at få succes ved, men når man har ramt hovedet på sømmet, så vil slutresultaterne være store. Desuden vil man over en længere periode kunne se væksten, og ikke kun brat som ved paid ads. SEO er en svær gren med har mange fordele. Sætter man det op som, at der et individ med et problem de gerne vil have løst, så søger de på google. Og her er det altså ekstremt vigtigt at man rangerer godt. Hvor mange gange har i gået på side 2 på google? – næsten aldrig vel.

Opsummerer vi ovenstående, så er det nemt at komme frem til et resultat. Har man pengene, er man et sted i sin virksomhed, hvor det giver mening at få lavet SEO, så tag fat i et bureau. Mange har gode tilbud, som f.eks. at få en gratis SEO analyse og gennemgang her af. Ønsker man at komme højere op på google, og spare penge på den lange bane i forhold til paid media, så prøv SEO nu.

admin-istratoren