Spar penge på den daglige drift af dit hjem

Spar penge på den daglige drift af dit hjem

Der er mange forskellige måder at spare penge på i dagligdagen. Dette gælder både på den daglige drift dvs. din varme- og elregninger. Det kan også være på dine indkøb af både fødevare, møbler og hårde hvidevare.

Nedsæt dine månedlige omkostninger

For at lave besparelser på sigt samt sætte de månedlige omkostningerne ned kan det kræve en investering. Dette kan fx være energioptimering i form af en ny varmekilde, eller efterisolering. Det kan også være et blødgøringsanlæg, som sparer dine rør og varmtvandsbeholder for kalkaflejringer hvilket giver dig et bedre udbytte af din varme.

De 3 hurtige tips

  • Lad være med at have standby produkter i stikkontakten som fx tv, radio m.m.
  • Tag kortere bade under bruseren
  • Prøv at handle online så du ikke fristes til impulskøb i butikkerne

Hvordan kan et blødgøringsanlæg hjælpe mig?

Med en investering i et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark, kan du spare penge på den daglige drift af din bolig. Blødgøringsanlægget fjerner kalken i dit vand og det har mange økonomiske fordele. Du sparer dig selv for kalkaflejringer i din varmtvandsbeholder og vandrør hvilket giver dig et bedre udbytte af din varme, da din varmekilde ikke skal bruge energi på først at opvarme kalken og derefter dine rør før varmen når ud til dig. Derudover sparer du dine vinddrevet hårdhvidevare som fx vaskemaskine og opvasker for en masse arbejde. De bliver billigere i drift fordi de ikke skal arbejde lige så hårdt for at rengøre. De bruger også væsentligt mindre sæbe og dine tekstiler holder farven længere samtidig med at de bliver blødere så du helt kan undgå skyllemiddel. Din opvaskemaskine skal heller ikke arbejde lige så hårdt og du spare også her på både salt, opvasketabs og afspændingsmiddel. Dine vanddrevene husholdningsapparater som kaffemaskine og elkedel skal heller ikke rengøres lige så ofte. Dette betyder du sparer vand på rengøring og penge på rengøringsmidler. Sidst men ikke mindst er der mindre vedligeholdelsesarbejde på både hårdhvidevare, armaturer, vask, toilet, husholdningsapparater m.m. Dette skyldes at der ikke ophober sig kalk i filtre, slanger m.m. således at de ikke skal repareres og vedligeholdes lige så ofte. Faktisk kan de forskellige vand drevne elementer holde op til 5 år længere fordi du får kalkfrit vand.

Spar både penge og tid
Alt i alt kan du med et blødgøringsanlæg spare på både din pengepung, din tid og din daglige drift af hjemmet. Du sparer derudover miljøet for en masse kemikalier og får ikke bare et mere energioptimeret hjem, men også et hjem som er mere miljøvenligt.

admin-istratoren