Sunde rør giver sund økonomi

Sunde rør giver sund økonomi

Vi hader alle uforudsete udgifter, og vi hader især dem, der kan blive rigtig dyre og flænse husholdningsbudgettet fra hinanden. Heldigvis kan du nemt og enkelt minimere risikoen for, at du skal op med det helt tykke checkhæfte, hvis du bare passer godt på dit hjem, inden det er for sent.

 

Pas på dine rør

Der er mange rør, der løber under dine gulve, og de er alle ekstremt dyre at få udskiftet, hvis de først springer eller knækker. Du kan hurtigt få en regning, der tømmer sommerferiekontoen på få dages arbejde, men hvordan undgår du, at det sker?

 

Selvfølgelig kan jeg ikke garantere, at uheld aldrig vil opstå, men jeg kan garantere, at du vil minimere risikoen kraftigt. Du har sikkert ingen idé om, hvor gamle eller slidte dine rør er, og du er nok heller ikke den store ekspert i selv at gøre alt arbejdet, så lad mig give dig et meget vigtigt råd. Hvis du ikke er professionel, så ansæt en der er, for ellers kan du rode dig ud i noget værre rod.

 

Du kan altid bestille en VVS-mand til at komme ud til dig og tage et grundigt kig på dine rør, og hvad du ellers har, og det vil være langt billigere for dig at få dem til at rense, tømme eller udskifte dem, før problemet opstår end efter. Jeg ved godt, det er utroligt nemt at sige, at det kan godt vente, men for din økonomis skyld, så kan det ikke. Dedikér dig selv til at gøre noget ved problemet, hellere i dag end i morgen.

 

Alle kan have brug for hjælp

Nu nævnte jeg før, at det er vigtigt at få et gennemsyn af din situation, hvis du bor i noget, der er gammelt og slidt, men det er ikke mindre vigtigt, hvis du bor i noget, der er nybygget. Vi har alle hørt om Amager som Lorteøen, men det er ikke helt tilfældet længere med alt det nybyg, der er opstået på hollændernes hjemstavn. Jeg behøver nu ikke at fortælle, hvor vigtigt det er at få en VVS’er ud, hvis du bor i noget af det gamle Amager, men nu skal jeg fortælle, hvorfor det er vigtigt at få VVS Amager, hvis du bor i det nye.

 

En ny bolig må man jo antage er state of the art og ikke fejler det fjerneste, men det vil vi også gerne have fortsætter. Du skal derfor vende det, jeg hidtil har skrevet lidt rundt og tænke på det som, at i stedet for at du forhindrer katastrofen ved at få en blikkenslager ud til dig, så kan du konsekvent holde det hele helt perfekt. Når noget allerede er perfekt, er det jo en rar tanke, at det forbliver sådan, så du rent faktisk kan nyde dit drømmehjem.

admin-istratoren