Boligkøb: spar penge sådan her

Boligkøb: spar penge sådan her

I har som par, eller alene måske taget en af de største økonomiske beslutninger i jeres liv. Eller i hvert fald skal i til at gøre det, nemlig købe en bolig. Her er der virkelig snakke om en investering af det store, hvorfor det kan være en god idé at snakke med en professionel.  Få kyndig vejledning i hvad der skulle være forkert eller rigtig ved jeres boligkøb. Så gør i jer mere sikre i denne afvejning, og ved derfor mere hvad i går ind til. Ofte får man en tilstandsrapport og lign. sover du i timen her, kan det ende galt. Ofte er der faktisk en del ting der ikke benævnes heri. Læs med i denne artikel og hør nærmere i detaljer hvad man skal være opmærksom på.

Kig boligen igennem

I har hørt det fra nogle bekendte. Byggesagkyndig køberrådgivning er en virkelig god idé når man skal foretage et køb af fastejendom. At få kigget boligen igennem fra top til tå, ud fra b.la. en tilstandsrapport kan give jer rigtig mange fordele før og efter I har taget den endelige beslutning. At gardere sig bedste muligt mod fejl og mangler, skal ikke kun gøres juridisk men skal selvfølgelig også findes fysisk. Bliv taget med i hele processen og få kyndig vejledning igennem hele tilstandsrapporten, så er man sikker på man ikke bliver snydt. En grundig gennemgang af boligen er vejen frem.

Tilstandsrapporten, el-rapport og mv.

De såkaldte tilstandsrapport som udarbejdes af en byggesagkyndig køberrådgiver giver dig mulighed for at fraskrive fejl og mangler. Enten når du har planer om at sælge eller har planer om at lave et boligkøb. Derfor skal der selvfølgelig laves en masse overvejninger om man vil investere i en professionel. Det råder vi jer i hvert fald til. Det kan stort set altid betale sig på den lange og korte ende. Tilstandsrapporten er en gennemgående undersøgelse af boligens udvendige, og indvendige tilstand ved det vi kalder beskikkelses tidspunktet. El-rapporten derimod kigger på elinstallationer, dens funktionsdygtighed og tilstand, samt om det hele stemmer overens med de love og regler der findes på området.

Så opsummerer vi det hele. Vil du gerne gå ind på boligmarkedet med de absolut bedste forhold, muligheder og andre ting der kan være til gav for dig. Kontakt en byggesagkyndig og få gennemgået din fremtidige bolig. Fordi der kan både ved tilstandsrapporten og el-rapporten findes virkelig mange fejl og mangler som ikke er opgivet og derfor bider dig i røven. Det vil alle vel og mærket undgå. Tag det kloge valg, og invester i de rigtige ting. I har alligevel planer i forvejen om at bruge en kroner på jeres bolig.

admin-istratoren