Hellere det rigtige erhvervslejemål end det billigste

Hellere det rigtige erhvervslejemål end det billigste

Fleksibilitet, indeklima og beliggenhed er nogle af de punkter, som virksomheder i høj grad efterspørger når de skal finde ny adresse og nyt lejemål.
Dette sammen med at det økonomisk hænger sammen er alle vigtige ting for virksomheder.

Derfor kan man hurtigt konkludere, at virksomheder ofte lægger vægt på ”bløde” værdier fremfor det mere faktuelle.
Det er vigtigt for de fleste virksomheder at have den rigtige beliggenhed i forhold til logistikken for medarbejderne, ligesom fleksibiliteten er en høj prioritet.
Mange virksomheder er begyndt at have fokus på dette, fordi det er velkendt, at medarbejdernes trivsel er vigtig for at de kan arbejde endnu mere effektivt. Gode rammer skaber gode resultater.
Derfor kan en rådgiver indenfor leje ofte være en god idé for en virksomhed, så man sikrer, at man vælger den rigtige løsning når det kommer til lejemål.

Der er også flere virksomheder, der benytter sig af indretningsspecialister når de sammen med en erhvervsmægler har fundet de rigtige lokaler.

Tidligere var der meget mere fokus på at opnå en god rabat i lejekontrakten, så man på den måde kunne forhandle økonomisk. Nu kan man sige, at der bliver forhandlet på helt andre måder, når det handler om indeklimaet og om det er let tilgængeligt fra indfaldsveje mv.
Det samme gælder størrelsen på lejemålet, hvor arealet ikke er altafgørende. Det er nærmere indretningen og en optimal udnyttelse, der er det vigtige. Så betyder antal kvadratmeter ikke så meget, så længe man fysisk kan være i lokalerne.

Mange virksomheder har ikke lavet en decideret plan for fremtiden, som går 5 eller 10 år frem i tiden.
Der kan være flere årsager til at de ikke har det. Især i disse tider kan det være svært at tænke langsigtet, hvis det skal være en realistisk plan.
Verden er usikker i øjeblikket og man kan ikke vide, om man får brug for mere eller mindre plads i fremtiden.
Derfor kan fleksibiliteten i en lejekontrakt være afgørende.

Selvom økonomi ikke nødvendigvis har så stor betydning som tidligere skal man selvfølgelig altid være opmærksom på, at der bliver lavet fair aftale på alle parametre – også den økonomiske del og her kan en erhvervsmægler være en god rådgiver at have med.

Udover ovennævnte er flere lejere også begyndt at overveje hvordan udlejerens ry er ude i byen. Så det skal man også være opmærksom på, så folk har et godt indtryk af dig som udlejer.
For lejere har det stor betydning, at de har en udlejer, som forstår deres behov og kan sætte sig ind i deres situation. I nogle tilfælde kigger lejere på flere potentielle lejemål og her kan det i sidste ende være afgørende for valget, hvilken udlejer, der forstår dem bedst, hvis man skal vælge mellem to næsten ens lejemål.

admin-istratoren