Undgå at få afluret dine kreditkortoplysninger med et antivirusprogram

Undgå at få afluret dine kreditkortoplysninger med et antivirusprogram

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør få installeret et antivirusprogram på din PC. En af dem er, at du dermed kan beskytte dig mod diverse vira, men en helt anden årsag er, at du også kan beskytte dig selv mod spyware.

I mange tilfælde er det faktisk sidstnævnte, man skal være mest bange for. Hvis spyware først bliver installeret og begynder at køre på din PC, er der nemlig en risiko for, at en stor del af dine personlige informationer kan blive afluret, herunder dine kreditkortoplysninger.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at beskytte din PC mod sådanne former for malware, hvilket du naturligvis gør ved at installere en form for antivirus på den.

Der er risiko for spyware på alle PC’er

Der er rigtig mange, der tror, at det kun er PC’er, der er drevet af Windows, der kan ende med at blive inficeret med spyware. Det er dog meget vigtigt, at det er gjort klart, at det ikke er sandt.

Hvis du har en Mac, er du derfor også i farezonen, når det kommer til spyware. Ganske vist er der en mindre risiko, men det ændrer dog ikke på, at der fortsat er en risiko for, at du kan blive ramt af spyware på din Mac.

I og med, at der er en risiko for, at alle kan blive ramt, er det også nødvendigt for alle at beskytte sig bedst muligt, hvilket – som sagt – gøres bedst ved at installere et antivirusprogram på computeren.

Antivirus behøver ikke at være dyrt

En stor del af de personer, der har valgt ikke at have et antivirusprogram på deres, har undladt dette, fordi de mener, at det er for dyrt. Faktum er dog, at det ikke behøver at forholde sig således – faktisk behøver det slet ikke at koste dig en krone.

Der findes nemlig op til flere antivirusprogrammer, der er både gratis at downloade og bruge. Det vil sige, at du helt gratis kan beskytte din PC mod spyware. Da det er tilfældet, er der naturligvis ikke nogen grund til at undlade det.

Mange tror dog, at det ikke er værd at gøre brug af et gratis antivirusprogram, hvilket ikke er tilfældet. Nogle af dem er lige så gode som de betalte programmer, hvorfor de bestemt giver en god beskyttelse.

Det er ikke værd at løbe risikoen

Sker det, at der er nogen, der får fat i dine kreditkortoplysninger, er der en stor risiko for, at du først opdager det, når der er trukket penge fra din netbank. Af denne grund er det vigtigt, at du ikke løber den risiko, det er, ikke at have en form for antivirus på din PC.

Da du kan slippe for at betale for det, er der ikke nogen grund til at lade være. Det tager ofte kun et par minutter at få det installeret og sat korrekt op, hvilket du endda kan finde guides til at gøre på YouTube. Det bliver derfor ikke meget lettere at beskytte sig mod spyware.

admin-istratoren