Hvordan monterer man en gevindundervogn?

Hvordan monterer man en gevindundervogn?

Ønskes en sporty undervogn til bil, med formidable køreegenskaber, samt fuld kontrol over opsætningen, er montering af en gevindundervogn, vejen frem. Med en gevindundervogn er det muligt at sænke bilen både foran- og bagpå. Dermed kan man opnå præcis det unikke look som ønskes efter montering, ned til mindste millimeter.

Fordelene ved en sænket bil

Ved at sænke bilen, vil den komme tættere på vejen, som vil gøre, at den lægger bedre i svingene. Ikke nok med at bilen vil køre bedre, den vil også se bedre ud, og være unik, i og med, det ikke er alle der har en bil magen til. Sidst men ikke mindst er det nemt at ændre højden på bilen, så bilen altid lever op til personligt ønske samt vejrforholdene.

Vil det påvirke bilsyn?

Hvis du har bestemt dig for at du vil have mere kørekomfort, er et gevind fra en autoriseret forhandler som udgangspunkt TÛV godkendte. Det kræver kun at man har attesten med til synet.

Sådan monteres et gevind

Selvom det varierer fra bil til bil, hvordan montering af en gevindundervogn foregår er det en forholdsvis simpel procedure. Med lidt snilde vil du selv kunne montere en gevindundervogn på din bil. Der skal bruges et justeringsværktøj, som følger med ved køb, samt en skydelære. Dette vil sikre en ens sænkning, for optimal kørsel.

  1. Afmonter hjulene på bilen, så har du plads til at kunne arbejde. En donkraft kan bruges her, men hvis du har adgang til at løfte bilen op på en lift vil det lette arbejdet.
  2. Nu drejes ringen på gevindet, så den ønskede højde opnås.

Det tager ikke mange minutter at justere gevindundervognen. Det mest tidkrævende er forberedelsen af montering, som man kan få et værksted til at gøre, hvis man selv mangler den fornødne fingersnilde. Dernæst er justeringen hurtigt og nem, sådan at man selv vil kunne ændre højden efter vejrforhold og personligt ønske.

Hvad med hjulvinklerne

Når gevindet er monteret og højden er på plads har undervognens geometri ændret sig. Dette kan betyde at alle hjul ikke kører samme vej. Dette vil gøre kørslen farlig. For optimal sikkerhed tilrådes det altid at få bilen sporet, så den igen er retningsstabil. På denne måde er du hurtig ude på landevejene i din sænkede, nu sikre, bil.

Bestil din gevindundervogn

Hvis du har bestemt dig for at du vil have mere kørekomfort er det nu du skal bestille, find ta technix gevindundervogn til din bil allerede i dag og kør som en leg rundt i svingene.

admin-istratoren