Sådan sparer du penge i din virksomhed

Sådan sparer du penge i din virksomhed

Driver du virksomhed? Men kunne du godt tænke dig, at flere af virksomhedens penge rent faktisk ender i din lommer og ikke til udgifter? Så læs med i artiklen her, hvor vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du sparer penge i din virksomhed.

 

Det er fantastisk at drive virksomhed. Men det er ikke altid nogen dans på roser. Særligt ikke, fordi der som regel er nogle udgifter forbundet med det. Udgifter, som du måske endda godt kan spare på, så du kan hive flere hjem til dig selv.

Find en billigere revisor

En revisor er rigtig godt at have – og han eller hun skal naturligvis også være god. Men har du ikke tidligere været god til at undersøge markedet, kan der være penge at hente. Er du glad for din nuværende revisor, kan det også være en ide at høre ad, om du mon kan få det til en billigere pris, end hvad du gør nu. Det skader aldrig at spørge – og du får højst et nej.

 

En revisor skal faktisk helst være så god og finde så mange udveje til fradrag og meget andet, at han eller hun tjener sig selv hjem for dig i besparelser. Så det kan sagtens betale sig for dig at se nærmere på det.

Kan du optimere på dine øvrige udgifter?

Bruger du for mange penge på maling, pensler og ruller som maler Holte? Eller for mange penge på forsvundet værktøj som håndværker? Så se om ikke du kan sætte ind der, hvor du synes, det er begyndt at løbe lidt løbsk. Det skal helst gerne være sådan, at du ikke bruger alt for mange penge på materialer, da du dermed skal rende stærkere eller sætte dine egne priser op for at kompensere for det.

 

Gå samtlige af dine udgifter igennem og se, om ikke der er flere punkter, hvor du kan sætte ind. Det kan hurtigt blive til mange penge, der i stedet ender direkte i dine lommer.

Sæt ikke dig selv eller dine produkter for billigt

 

Selvom dette råd ikke er et sparetip, er det nu alligevel meget relevant at have med. For jo billigere du sætter dine ydelser eller produkter, jo færre penge er der til dig selv. Det er ikke altid bedst for kunderne at være den billigste. Så gå gerne dine priser igennem igen og se, om ikke de godt kan tåle en justering, så du får bare lidt mere ud af det hver eneste måned.

admin-istratoren