Smadret skærm på din iPhone? Det kan godt betale sig at skifte

Smadret skærm på din iPhone? Det kan godt betale sig at skifte

Mange har en opfattelse af, at det ikke kan betale sig at skifte skærm på en gammel iPhone, der er smadret. Det kan det i rigtig mange tilfælde godt. Især hvis din iPhone er ny.

Sker for ofte

Det sker, ofte for specielt teenagere, at der kommer en flænge i skærmen på din iPhone. Og når det først er startet, kan det gå hurtigt. Den lille revne udvikler sig ofte til at hele skærmen stort set er skåret. Bare ikke fedt. Og for teenagerne er det nærmest en katastrofe, at ikke kunne bruge sin iPhone ordentligt.

For mange er iPhonen porten til omverden. Det er her de kommunikerer med venner, og på iPhonen finder de stort set alle relevante informationer.

 

Dårligt signal til omverden

At gå rundt med en skærm med flænger eller som er helt ødelagt er bare et dårligt signal at sende til omverden. Hvis du ikke har styr på din iPhone, har du sandsynligvis heller ikke styr på alt muligt andet i dit liv. Rod skaber rod, og hvis du er typen, der ikke får ordnet dine ting, får rigtig mange mennesker et indtryk af rod i dit liv. Derfor skal du få skiftet din skærm til iPhone.

 

Kan godt betale sig at skifte

Det kan være dyrt at få skiftet til en ny skærm på din iPhone. Og mange tænker, at når skærmen smadrer, så skal hele iPhonen skiftes. Det er langt fra altid tilfældet. Selvom glas kan koste et vis beløb inkl. montering, men en ny iPhone har som bekendt også en høj pris.

Er din telefon under 3 år gammel kan det sagtens betale sig at udskifte skærmen. Så får du en iPhone, der stort set ligner en ny, og med en kvalitetsskærm har den rigtig mange gode leveår i sig.

 

Også til iPad

Også skærmen på din iPad er en udsat enhed. Det kan hurtigt ske, at den rammer noget, og pådrager sig en revne, der udvikler sig, og fører til at skærmen skal skiftes. Og hele ideen med din iPad forsvinder, hvor du ikke kan bruge skærmen ordentligt.

 

Beskyttelsesglas også en mulighed

Når du først har smadret glasset på din iPhone en gang, så får du en klar fornemmelse af, at det er spild af penge at det skal ske igen. Derfor er det oplagt, at minimere risikoen for dette ved at investere i et beskyttelsesglas til din skærm, når du har fået skiftet den ud.

Beskyttelsesglas er let at montere, og har en god effekt mod smadret iPhone glas.

En anden god beskyttelsesting til din iPhone er at have et godt cover omkring. Dette tager ofte slaget, hvis du taber din iPhone på jord, asfalt eller lignende. Under alle omstændigheder kan det meget ofte godt betale sig at skifte glasset på din iPhone.

admin-istratoren