Spar penge ved at kombinere bredbånd med mobilabonnement

Spar penge ved at kombinere bredbånd med mobilabonnement

De fleste i dag ejer en mobiltelefon, med tilhørende mobilabonnement, samt en bredbåndforbindelse i hjemmet. Mange gange betaler man for mobilabonnementet hos den ene udbyder, og for bredbåndet hos den anden udbyder. Men vidste du at der kan være gode penge at spare ved at kombinere de to abonnementer hos den samme udbyder?

Mange udbydere af bredbånd og mobilabonnementer tilbyder nemlig en samlet pakkeløsning, hvor man derved kan spare fine penge. Grunden til at man kan finde mange gode tilbud på at kombinere sit bredbånd og mobilabonnement, er selvfølgelig at der er stor konkurrence om at få fat i kunderne. Derfor tilbyder de forskellige udbydere en masse fordelagtige tilbud, for at man skal vælge lige præcis dem – og det gælder bare om at få det udnyttet!

Er man derfor på udkig efter nyt bredbånd, mobilabonnement eller begge, så kan man med fordel undersøge markedet, og se hvad de enkelte udbydere tilbyder af muligheder. Det kan dog godt hurtigt vise sig at være en stor opgave at skulle gennemsøge hele markedet for de bedste tilbud, så det kan være en god idé på forhånd at gøre sig tanker om, hvilke behov det er man har, og hvilke krav man har til sine nye abonnementer.

Udnyt udbydernes fordelsprogrammer

Mange af udbyderne af bredbånd og mobilabonnementer, tilbyder i tillæg til deres internet og mobiltjenester en lang række forskellige fordelsprogrammer. Disse fordelsprogrammer kan være alt lige fra ekstra film og musikstreaming tjenester, til fulde TV-pakker og meget andet spændende. Når man undersøger markedet, kan der være rigtig god værdi i at holde ekstra øje med disse fordelsprogrammer.

Som eksempel kan nævnes at du får en gratis streamingtjeneste med i dit køb af bredbånd og mobilabonnement, en streamingtjeneste du i forvejen har og betaler for igennem en anden udbyder. På den måde har du sparet en fast udgift ved, udelukkende ved at være opmærksom på de forskellige fordelsprogrammer som udbyderne tilbyder.

Hvordan finder jeg frem til disse tilbud på bredbånd og mobilabonnementer?

Man kan gøre det manuelt og gå til alle de eksisterende udbydere af bredbånd og mobilabonnementer, og derigennem undersøge de enkelte udbydere en efter en. Markedet er dog stort, og udbyderne mange, så det kan hurtigt vise sig at være en tidskrævende affære.

Heldigvis er der hjælp at hente, for der er utallige hjemmesider som er designet med det formål, at de hurtigt og nemt skal kunne give dig overblik over de mange tilbud på markedet, inden for bredbånd og mobilabonnementer. På disse sider vil du ofte finde såkaldte ‘sammenligningsfunktioner’, eller ‘sammenligningsfeed’, hvor du ved hjælp af en række filtre, såsom priser, data, dækning, tilvalg af streamingtjenester etc., hurtigt kan finde frem til de abonnementer der passer bedst til dig.

For at finde frem til disse sider, skal du blot søge på Google eller en af de andre søgemaskiner, og der vil dukke en masse brugbare resultater frem. Prøv søgninger såsom sammenligning af bredbånd og mobilabonnement, eller søgninger der ligner dette eksempel. Vær opmærksom på, at selv om disse sammenligningssider tilbyder deres tjenester ganske gratis, så er det stadig en form for reklame for de mange udbydere. Det fungerer nemlig oftest sådan, at når man først har fundet frem til sit ønskede abonnement, og derefter følger linket til udbyderens hjemmeside og opretter sig, så vil sammenligningssiden modtage en form for kommission, som tak for at have sendt dig videre til udbyderens oprettelsesside.

 

admin-istratoren